mix

Zombie Army Trilogy satışa sunuldu

Sniper Elite güzidesinin yapımcılarından olan Rebellion tarafından geliştirilen ve daha sonrasında gelen Nazi Zombie Army oyunlarının tek çatı altında toplandığı Zombie Army Trilogy günün erken saatlerinde duyruldu.

Steam üzerinden satışa sunulan bu heyecan verici ve bir o kadar da gerilim dolu oyun için ise beraberinde bir fragman yayınlandı. Eğer oyunun nasıl bir oynanışa sahip olduğu konusunda pek bir fikriniz yoksa fragmanı izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Oyunun kullanıcılara sunduklarına gelecek olursak, elimizde 4 kişilik kooperatif modun yanında ardı arkası kesilmeyen zombi dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalıştığımız Horde modu var. Saydıklarımıza ek olarak tamamlanabilir 3 ayrı operasyon ve zombilerin arasına dalıp çılgınca katliam yapabileceğiniz bir düzineden fazla görev de elinizin altında bulunacak.

Oyundaki konu ise daha önceki Zombie Army yapımlarında işlenenler ile aynı denilebilir. Savaşın yıktığı bir Avrupa ve ardından üzerinde kol gezen bin bir çeşit kötülük. Tabi ki bu kötülükler tahmin edeceğiniz gibi sizi parçalamak isteyen zombiler. Bu zombilerle savaşan 8 ayrı karakterimiz var ve en nihai düşmanları ise bildiğimiz Hitler. Evet karşılaşacağınız sayısız zombiyi üzerinize salan ve kontrol eden ta kendisi oluyor.

Tüm bu güzelliklerin yanında daha önceki Sniper Elite oyunlarından hatırlayacağımız ve rakibimizin iç organlarını veya kafasını nasıl parçalayabildiğimizi izlememize fırsat veren teknoloji harikası X-ray ölüm kamerasına da kavuşuyoruz. Her ne kadar teorik olarak tüm düşmanlarımız ölü sayılsa da tekrardan bu özelliğe kavuşmak harika bir haber diyebiliriz.

Oyun videosu oynanışı tam olarak göstermese de içerdiği birkaç kesitten anlayabileceğimiz kadarıyla içerisinde bol bol kan ve vahşet olacak.

Oyun Xbox One, Playstation 4 ve PC için tasarlanmış ve her platform için de içinde bulunduğumuz günün erken saatlerinde satışa sunuldu. Sizi daha fazla meşgul etmeden oyunun fragmanıyla baş başa bırakalım.

İyi seyirler.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir