Zula mix

Zula Süper Lig 2. Haftanın En İyi 5 Oyuncusu

Zula Süper Lig’de ikinci hafta geride kalırken en iyi performansı sergileyen ve oyunlarda hem kendini hem de takımlarını öne çıkaran oyuncular da belli oldu.

Shnzn, ikinci hafta karşılaşmalarında özellikle Oyun Hizmetleri’ne karşı sergilediği performansıyla takımı Gamers of Future’un en etkili oyuncusu oldu. 73 öldürme, 7 asist ve 35 ölüm sayılarıyla 2.29 KDA oranına ulaştı.

M0nster, bu haftaki karşılaşmalarda takımı Oyun Hizmetleri’nin haftayı üst sıralarda bitirmesinde en etkili isim oldu. Sergilediği oyun performansıyla diğer takımları zorlayarak 1.57 KDA oranına ulaştı.

VitrA, takımı Bursa Espor’da oyun performansıyla öne çıkarken, kritik anlarda oyundaki rekabeti zirveye taşıdı. Haftanın sonunda 1.70 KDA oranı ile en iyi 5 oyuncu arasında yerini aldı.

Surprise, takımı 1907 Fenerbahçe’nin ICe Warriors karşısında aldığı galibiyette en etkili isimlerden biriydi. Galatasaray Espor karşısında da etkili bir performans sergilese de takım galibiyete ulaşamadı. Takım kaptanı Surprise 1.56 KDA oranı ile en iyi oyunculardan biri oldu.

Zula Süper Lig’de haftanın en iyi oyuncusu ise Galatasaray Espor takımından VonS oldu. Özellikle rakibi 1907 Fenerbahçe’yi oldukça zorlayan oyuncu iki kişiye karşı yalnız kaldığı durumlarda bile etkili oyun pozisyonunu korudu ve takımının zirveye yerleşmesinde en önemli isim oldu. Haftanın sonunda 61 öldürme, 11 asist ve 36 ölüm sayılarıyla 2.00 KDA oranına ulaştı.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir