mix

Zula Dünya Kupası’nın 100 bin dolarlık ödülü sahiplerini buldu

6-7 Nisan’da İstanbul Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşen ve dünyadan en iyi altı takımın yer aldığı Zula Dünya Kupası’nın şampiyonu Izako Boars oldu.

Yüzden fazla ülkede on milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan ve yüzde yüz Türk yapımı olan Zula’nın 100 bin dolar para ödüllü Dünya Kupası dün sona erdi. Dünyanın farklı bölgelerinden altı farkı takıma ev sahipliği yapan turnuvada, şampiyonlar büyük para ödülünü derecelerine göre paylaştı. InGame Group tarafından üretilen ve tamamen Türk yapımı olan Zula’nın Dünya Kupası’na Avrupa ve Brezilya’dan en iyi oyuncular katıldı.

Türkiye, Brezilya, Polonya ve Avrupa Birliği’nin en iyilerinden oluşan karma takım olmak üzere dört ülkeden toplamda 34 esporcunun yer aldığı Zula Dünya Kupası’nın dün gerçekleşen finalinden galip ayrılan taraf Polonya temsilcisi Izako Boars oldu. Finalde kaybeden We Make The Future ikinci olurken, turnuvanın favorilerinden Youth Crew üçüncü sırada yer aldı. Kupanın yıldızları toplamda 100 bin dolarlık para ödülünün de sahibi olmayı başardı.

Dünyada gittikçe daha fazla seyirci toplayan ve büyük başarı toplayan Zula’nın Dünya Kupası’nın İstanbul’da gerçekleşmesi ülkemiz tanıtımı konusunda da önem taşıyor. Oynaması ücretsiz olan Zula’yı www.zulaoyun.com adresinden indirebilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir