mix

Zula Dünya Şampiyonası 6-7 Nisan tarihlerinde düzenlenecek

Tamamıyla Türk geliştiricilerin elinden çıkan Zula, Dünya Kupası etkinliğini 6-7 Nisan tarihlerinde Barbaros Point Hotel’de düzenleyecek. 

10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan MMOFPS oyun Zula’nın Dünya Kupası etkinliği yaklaştı. Turnuvada Avrupa, Brezilya ve Türkiye’den en iyi Zula takımları şampiyon olmak için mücadele edecek. Final mücadelesi 7 Nisan tarihinde canlı seyirciler tarafından Barbaron Point Hotel’de yerinde takip edilebilecek. Etkinlik saat 11’de başlarken katılan seyircileri sürpriz özel hediyeler de bekliyor. Turnuvanın 100 bin dolar ödül havuzu da bulunuyor. Gittikçe daha çok seyirci çeken oyunu buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyuna olan ilginin de günden güne arttığını belirtmek gerekiyor. Sosyal medyada iki milyondan fazla takipçisi bulunan Zula’nın her gün beş bin adet videosu oyuncular tarafından Youtube’a yükleniyor ve bu içerikler ayda yirmi milyonun üzerinde toplam görüntülenme alıyor. Oyundaki haritaların özellikle Türk kültürünü yansıtması ise kullanıcıların oyuna bağlılığını arttırıyor. Hali hazırda yurt dışındaki oyuncularını da düşünen Zula, yerel haritaların sayısını arttırarak kullanıcılarıyla etkileşimi arttırmayı hedefliyor. Hilesiz bir oyun olan Zula’da kültürümüzdeki özel günlerde yaptığı etkinlikler de oyuncular tarafından çokça beğeniliyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir