mix

Zula Süper Lig 1. Haftanın En İyi 5 Oyuncusu

Zula Süper Lig’de 1. Haftanın geride kalmasıyla en iyi performansı sergileyen ve oyunlarda hem kendini hem de takımlarını öne çıkaran isimler de belli oldu.

W4SILI her iki maçta da Gamers of Future’un en güçlü oyuncusu oldu. 1.61 KDA ile en iyi 5 oyuncu arasında yerini alan W4SILI, özellikle son şampiyon Galatasaray Espor’u zorlayan isimlerden biriydi.

İlk haftayı 2.09 KDA ve 53 öldürme sayısı ile bitiren KEEVZ, birinciliğe ulaşamasa da Galatasaray’ın üst sıralarda olmasında büyük payı sahibi oldu.

Görsel kaynak: https://espor.zulaoyun.com/

CIXED 61 öldürme sayısıyla bu alanda en iyi oyuncu olarak 1907 Fenerbahçe’yi öne çıkardı. Takımını 2.15 KDA ile ligin birinci haftasında ikinci sıraya taşıyan en güçlü oyunculardan biri oldu.

NOXUS ise 60 öldürme sayısıyla bu alanda en iyi ikinci isim oldu. COZA Esports ilk sıralara girememiş olsa da NOXUS 1.83 KDA ile ön plana çıktı.

Görsel kaynak: https://espor.zulaoyun.com/

Haftanın oyuncusu ise Mod-Z takımının kaptanı, keskin nişancı WITDOOD oldu. Oyuncu 2.57 KDA ile ilk haftayı geride bırakırken, karşılaşmalarda yer alan tüm oyuncular arasında en yüksek skora sahip oldu. Böylece hem haftanın en iyi oyuncusu hem de takımını birinciliğe taşıyan en önemli isim olarak kendini gösterdi. Haftanın en değerli oyuncusu olarak 55 öldürme, 17 asist ve 28 ölüm istatistiklerine ulaştı.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir