mix

Zula Süper Lig’de 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı

Büyük bir mücadeleye ve sürpriz sonuçlara sahne olan Zula Süper Lig 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı. 1907 Fenerbahçe zirvedeki yerini koruyor. 

Haftanın başlangıç maçında MOD-Z ile Vengence karşı karşıya geldi. pachenko’nun iyi oyunu Vengence’ı maçta tutsa da MOD-Z her iki haritayı da kazanmayı başararak galibiyete ulaştı. Ligin iyi takımlarından Oyun Hizmetleri ise haftanın ikinci maçında Outlaw Esports ile galibiyete ulaşmak için mücadele etti. İlk haritanın galibi OHM olsa da ikinci haritayı Outlaw kazandı ve maç 1-1 ile sonuçlandı. Zirvenin önemli adaylarından Galatasaray da Gamers of Future’ı 2-0 ile geçti. Ligin birincisi Fenerbahçe ise henüz galibiyet yüzü görmeyen Ice Esports’u 2-0 yenmeyi başardı.

İkinci günün ilk maçı ise sürprizle sonuçlandı. Kağıt üzerinde favori gösterilen Galatasaray, Vengence’a ilk haritayı verdi fakat ikinci haritayı kazanarak maçtan 1-1 ile ayrıldı. Ice Esports yine galibiyete ulaşamadı ve Gamers of Future’a 2-0 yenildi. İlk gün galibiyet alan MOD-Z ise Outlaw karşısında zorlandı ve maçtan beraberlikle ayrıldı. Haftanın son maçında lider FB, OMH’ye diş geçiremedi ve bu maç da beraberlikle sonuçlandı.

Bu sonuçlarla beraber puan sıralaması şu şekilde oluştu:

Önümüzdeki haftanın fikstürü ise şu şekilde:

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir