mix

Zula Süper Lig’de 3. Sezon 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

Zula Süper Lig’de birbirinden heyecanlı karşılaşmalardan oluşan ilk hafta geride kaldı. 15-17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen karşılaşmalarda Mod-Z ve 1907 Fenerbahçe eşit puanlar ile birincilik sırasını paylaştı.

Liderlik konumunda yer alan iki takımdan biri olan Mod-Z, geçen sezon yaşadığı sıkıntılardan sonra bu sezon kadrosunu Outlaw Esports takımından Brave ve jbbwckz ile güçlendirdi. Geçen sezondan Glory yeniden takımda yer alırken, Gamers of Future takımından Witdood ise takımın kaptanlığını yapıyor. Mod-Z’nin koçluğunu 1907 Fenerbahçe’nin eski koçu Mirk yapıyor. İlk maçı Ice Warriors ile olan Mod-Z, galibiyet ile açılış yaptıktan sonra, ikinci rakibi COZA Esports’u da 2-0 yenilgiye uğrattı.

Diğer lider 1907 Fenerbahçe ise transfer sürecinde Ice Warriors takımından Razorcone’u takımına dâhil ederken koç pozisyonu için ise ilk sezondan tanınan Flink ile anlaştı. İlk maçı Bursa Espor ile ikinci maçı ise İstanbul Espor ile olan 1907 Fenerbahçe her iki rakibine karşı da 2-0 galibiyet aldı.

Galatasaray Espor oldukça güçlü başladığı ligde ilk rakibi Oyun Hizmetleri’ni 2-0 mağlup etti. İkinci maçında Gamers of Future ile berabere kalan Galatasaray, liderlik şansını kaybetti.

İlk maçına eksik oyuncu ile başlayan Gamers of Future, Kenz’in oyuna girmesiyle İstanbul Espor’u 2-0 mağlup etti. İkinci rakibi Galatasaray Espor ile berabere kalan takım ilk haftayı 4.sırada tamamladı.

İlk hafta maçları sonunda Zula Süper Lig’de oluşan puan durumu şu şekilde:

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir