League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, BAUSuperMassive’i devirmeyi başardı

BAUSuperMassive karşısında etkili bir performans ortaya koyan 1907 Fenerbahçe, rakibine ligdeki ikinci yenilgisini tattırdı.

Günün sonucu en çok merak edilen maçında mavi tarafta yer alan 1907 Fenerbahçe, metanın en gözde nişancılarından Caitlyn’i ilk tercihten kilitledi. Lider BAUSuperMassive ise Stomaged’in son dönemlerdeki favori şampiyonu Sejuani’nin yanında Zeitnot için de Varus’u aldı. Orta koridordaki eşleşmede Frozen’ın Ryze, GBM’in ise Cassiopeia seçimlerine yöneldiğini gördük. İkinci faza geçildiğinde birçok destek şampiyonu yasaklanınca takımlardan şaşırtıcı seçimler gördük. Zergsting Leona alırken, SnowFlower profesyonel sahnede pek sık görmediğimiz Thresh’i kilitledi.

Mücadelenin henüz 3. dakikasında ormancıların koridorlara baskına gittiğini gördük. Stomaged ortada Frozen skorunun alınmasını sağlayamazken, Chaser üst koridorda ilk kanı dökmeyi başardı. İlk pozisyonda Sıçra büyüsünü de harcayan fabFabulous, birer dakika arayla iki kez daha düştü ve koridorda üstünlüğü rakibe teslim etmiş oldu. Chaser’ın oyun başında tüm koridorları kamplamasıyla altın farkını kısa sürede artıran Fenerbahçe’de sorun, aşağıda Zeitnot-SnowFlower ikilisinin etkili oyununa karşılık verememek ve tüm skorların ormancıda kalmasıydı. Baron’u alıp arkasından çıkan savaşı da Katliam yaparak kazanan FB, orta ve alt koridor inhibitörlerini açarak iyice öne geçti. Bir sonraki Baron savaşında dört skor veren SUP, bu sezonki dördüncü yenilgisini almış oldu.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir