League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Elysion ile yollarını ayırdı

Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Fenerbahçe ekibi, nişancıları Sergen “Elysion” Dikel ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Takım ayrıca, daha önce SUP TNG ve ÇAYDANLIK’ta forma giymiş orta koridor oyuncusu Berşan “WaenA” Aydın ile anlaşmaya vardı.

Ligde ilk sezonunu geçiren 1907 Fenerbahçe Espor, Frozen ve Thaldrin gibi iddialı transferlerin ardından nişancı pozisyonu için daha önce orta koridor oyuncusu olarak mücadele eden Elysion ve padden’ı almıştı. İlk haftalarda maçlara Elysion ile çıkan Fenerbahçe, bu oyuncudan istediği verimi alamamış ve en problemli noktası olarak alt koridor gösterilmeye başlanmıştı. Ardından padden-Japone ikilisinin as kadroya girişiyle birlikte yükselişe geçen ekip, son haftalarda tekrar istemediği sonuçlar almaya başlamıştı. IEM Katowice turnuvasının olduğu ve tüm liglere ara verildiği dönemde koç Chris “Mositing” Würger ile yollarını ayırdıklarını açıklayan Fenerbahçe,  sosyal medya hesaplarından yaptığı bir duyuru ile yeni koçunun Serdar “Pades” Padeş olduğunu açıklamıştı. Takıma alışıp etkisini göstermesi için önünde iki hafta bulunan Pades’in kadroda düşünmediği Elysion, bugün yapılan duyuru sonrası takımdan gönderildi.

Türkiye’deki League of Legends sahnesinin veteran isimlerinden birisi olan Elysion, daha önce Team Turquaility, NumberOne ve Atlas takımlarında orta koridor oyuncusu olarak oynamıştı. 2014 yılında TT ile Türkiye Büyük Finali’nde oynama başarısı gösteren Elysion, ertesi sezon sonunda kötü gidiş sebebiyle performansı eleştirilen oyunculardan biri olmuş, takımdan ayrılarak Atlas’a dahi olmuştu. Burada da takımıyla kötü bir sezon geçiren başarılı orta koridorun NumberOne’a transfer olduğu açıklanmıştı. Ardından SoloQ’da nişancı pozisyonunda oynamaya başlayan ve kendini geliştiren Elysion, 1907 Fenerbahçe Espor’a katılmış ve ne yazık ki burada da sezon boyunca etki gösterememişti.

Orta koridorunu güçlendirme tercihinde bulunan FB, SUP TNG ve ÇAYDANLIK formaları giymiş genç yetenek WaenA ile de anlaştı. Şu anda Vadi’ye Frozen ile başlayan takımın WaenA’yı ne şekilde kullanacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir