League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Mositing ile yollarını ayırdı

Türkiye Şampiyonluk Ligi’nin en yeni ekiplerinden 1907 Fenerbahçe Espor, kötü gidişatın ardından ilk değişiklik hamlesini koç pozisyonunda yaptı. Takım, geçtiğimiz yıl Team Turquality’yi de çalıştıran koç Mositing ile yollarını ayırdı. 

IEM Katowice 2017’nin düzenlenmesinden dolayı verilen iki haftalık arada FB’nin belirli değişiklikler yapması bekleniyordu. Oynadığı 10 karşılaşmadan sadece 2’sini kazanabilen ekip, şu anda Galakticos ve Dark Passage ile beraber 10 puanda bulunuyor. Takımın yeni koçunun kim olacağı ise henüz belirsiz.

2017 Kış Mevsimi öncesi güzel bir kadro kurarak lig için iddialı olduğunu gösteren FB, ilk transferini üst koridor rolüne Thaldrin’i getirerek gerçekleştirmişti. Metadaki en önemli ikili olan orman-orta koridor pozisyonlarına Koreli oyuncu tercih eden takım, orman rolüne daha önce TT’de de mücadele etmiş Reach’i getirdi. Bomba transferini orta koridorda yapan FB, Longzhu Gaming’den yıldız Frozen’ı transfer ederek büyük bir sükse yaptı. Alt koridoruna da genç ve tecrübeli isimler ile dolduran ekip, ne yazık ki beklenen performansı Vadi’de sergileyemiyor. Son iki haftadır uyumsuzluğu ile öne çıkan ekipte taraftarların en çok tepki gösterdiği isim Reach olmuştu.

Oyuncu değiştirmeyip daha temel bir pozisyon olan koç rolünde bir değişiklik yapmak ise 1907 Fenerbahçe için en optimal seçenek gibi duruyor. Zira ligin 5. haftasını geride bırakmışken getirilecek yeni bir transferin takıma uyum sağlaması uzun sürecektir.  Öte yandan koç değişikliği, farklı bir mentalite ve farklı bir bakış açısı, takımın ihtiyacı olan şey olabilir.

Güncelleme: 1907 Fenerbahçe Espor, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir duyuru ile yeni koçunun Serdar “Pades” Padeş olduğunu açıkladı. Pades, geçtiğimiz yıl SuperMassive TNG ile Yükselme Ligi’nde mücadele etmiş, takımı Türkiye Şampiyonluk Ligi’ne çıkarmıştı. Yeni koçun takıma alışıp etkisini göstermesi için önünde iki hafta bulunuyor.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir