League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor’un orta koridor oyuncusu Frozen olabilir

Şampiyonluk Ligi’nin en yeni takımı 1907 Fenerbahçe Espor’un Koreli transferi, geçtiğimiz yılı Longzhu Gaming’de geçiren Frozen olabilir. Sina Afra attığı tweette bir Koreli oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını duyururken, Frozen’ın Fenerbahçe ile 1907 Fenerbahçe’nin menajeri Emre Aksoy’u takip etmeye başlaması dedikoduları güçlendiriyor.

Şampiyonluk Ligi’ne iddialı bir giriş yapmak isteyen 1907 Fenerbahçe’nin 2017 sezonu için Koreli en az bir oyuncu ile anlaşacağı uzun zamandır söyleniyordu. Fenerbahçeli taraflar bu habere heyecanlanırken, birçok League of Legends hayranı gelecek ismin büyük olmamasını bekliyordu. Yine de Fenerbahçe yönetimi ve menajeri büyük bir iş başarmışa benziyor. Geçtiğimiz günlerde LCK ekiplerinden Longzhu Gaming, tüm kadrosu ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Tüm oyuncular takım ararken, LZ’nin orta koridoru Frozen’ın bir sonraki durağı Fenerbahçe olabilir.

screenshot_1

Profesyonel kariyerine Incredible Miracle 2 takımı ile adım atan oyuncu, 2015 yılında IM ile ligden düşme tehlikesi de geçirmişti. 2016 yılında Incredible Miracle’ın Longzhu Gaming olarak isim değiştirilmesi ile orta koridorda yedeğe çekilen oyuncu, Bahar Mevsimi’nde CoCo ile rol paylaşmıştı. Frozen’ın oldukça yetenekli bir orta koridor olduğunu ve Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde en iyi orta koridor oyuncularından birisi olacağını söylemek mümkün.

1907 Fenerbahçe’nin kadrosunun tamamı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Takım, geçtiğimiz hafta Thaldrin transferini açıklamış, koç pozisyonuna ise daha önce Team Turquality’de çalışan Mositing’i getirdiğini duyurmuştu.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir