League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Reach ile yollarını ayırdı

Şampiyonluk Ligi’ne 2017 Kış Mevsimi’nde dahil olan 1907 Fenerbahçe Espor, ormancısı Reach ile yollarını ayırdı. Oyuncu Twitter üzerinden bir açıklama yaparken takımın yeni ormancısı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

2017 Yaz Mevsimi’ne aynı kadro ile devam edeceği düşünülen 1907 Fenerbahçe Espor, görünüşe göre orman pozisyonunda farklı bir oyuncu ile yoluna devam edecek. 2017 Kış Mevsimi öncesinde SuperMassive TNG’nin ligdeki haklarını satın alan kulüp, iddialı transferler ile gözünü şampiyonluğa diktiğini göstermişti. Orta koridora Koreli yıldız Frozen’ı getiren takım, üst koridora da Thaldrin’i transfer etmişti. Orman pozisyonunda da Koreli tercihine devam eden ekip, buraya daha önce Team Turquality’de oynayan Reach’i getirmişti.

Takım istikrarsız bir oyun ortaya koymasına rağmen koç pozisyonuna Serdar Padeş’in getirilmesinden sonra toparlanmış ve mevsim finallerine kalmıştı. Çeyrek Final’de HWA’yı rahat bir şekilde geçen takım, Yarı Final’de SuperMassive’e elenmişti. Mevsim boyunca en çok eleştirilen Reach ise mevsimin son haftalarında toparlanmış ve ortalama bir oyun sergilemişti. TT’de iken harika erken oyun performansları çıkaran fakat oyun ortası ve oyun sonu safhalarında etkinliğini yitiren oyuncu, Fenerbahçe’de ise bireysel hataları ile eleştirilere maruz kalmıştı.

Şu an için kadrosunda yabancı olarak Frozen’ı barındıran takımın bu pozisyona yabancı bir oyuncuyu getireceği hemen hemen kesin. Hali hazırda başarılı Türk ormancı bulunmazken “Koreli” dinamiğinin bozulmasının takıma nasıl etki edeceği büyük bir merak konusu. Yine de 1907 Fenerbahçe Espor’un Kış Mevsimi’ndeki grafiğini devam ettirerek Yaz Mevsimi’nde de kontrollü ve disiplinli bir oyunu Vadi’ye yansıtacağını tahmin edebiliriz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir