League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, YouthCREW’u yenmeyi başardı

2018 Yaz Mevsimi’ne oldukça iyi başlayan 1907 Fenerbahçe Espor, YouthCREW’u geçerek hanesine bir galibiyet daha yazdı. 

Seçim yasaklama ekranında FB’nin farklı tercihlere yöneldiğini gördük. Irelia’nın yasaklama ekranından geçmesiyle Thaldrin’e şampiyonu alan ekip, alt koridorda Ziggs, orta koridorda ise Malzahar seçimine yöneldi. Bununla birlitke YC ise çok daha standart şampiyonlarla bir kompozisyon kurdu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren FB’nin baskısı haritada hissedildi. Makro anlamda iyi işler yapan ekipte Irelia’nın erken dakikalarda skorlar alması takım savaşlarında FB’nin elini güçlendirdi. İlk kulesini 20. dakika civarı alan YC çok iyi çatışmalar gerçekleştirmesine rağmen kararsızlığından ötürü maçı rakibine hediye etti. Tam üç defa FB oyuncularını ayıklayan takım, barona girdi fakat güçlendirmeyi 2500 can civarında bırakarak geri çekildi. Bu hata FB’nin oyunu elinde tutmasını sağladı.

Baron’u alan FB, üst koridordaki inhibitörü yıkarak karşılaşmayı tamamladı. FB’de Thaldrin’in öne çıktığı maçta genel olarak takımdaki tüm oyuncular üzerine düşen görevi gerçekleştirdi. YC’de ise Magifelix’in iyi oyunu mağlubiyeti önlemek için yetmedi. FB de böylelikle çıkışını sürdürdü.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir