League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor’un yeni ormancısı Move oldu

Geçtiğimiz günlerde Reach ile yollarını ayıran 1907 Fenerbahçe Espor’un yeni ormancısı daha önce Dark Passage forması da giyen Koreli Move oldu.

Geçtiğimiz sezon League of Legends sahnesine giriş yapan ve ilk mevsiminde yarı final oynama başarısı gösteren 1907 Fenerbahçe Espor, Şampiyonluk Ligi 2017 Yaz Mevsimi’ne de bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Takımda performansı bir türlü istenen seviyeye gelmeyen Reach ile geçtiğimiz günlerde sözleşmesini fesheden ekip, bu oyuncunun yerine yine Koreli bir ormancı transferi yaptı. Buna göre FB’nin yeni ormancısı daha önce Unicorns of Love ve Dark Passage formaları da giymiş Move oldu. Koreli ormancının kariyeri NA LCS’te Gravity Gaming’e transfer oluşuyla başladı. Burada iyi bir sezon geçiren oyuncu, daha sonra gittiği UOL ve DP’de ise beklenen performansı bir türlü ortaya koyamadı.

İlk mevsiminde playoff’lara katılmayı başaran ve çeyrek finallerde HWA Gaming ile eşleşen 1907 Fenerbahçe Espor, çekişmeli geçen seride rakibin devirmeyi başarmış ve yarı finalde SuperMassive’in rakibi olmuştu. Daha sonra şampiyonluğa da uzanmayı başaran SUP karşısında ilk maçı kazanmayı bilen ekip, serinin diğer karşılaşmalarında mağlup olmuş ve finale çıkmayı başaramamıştı. Bu mücadelelerde iyi performans gösterdiği maçı takımına getiren Reach, diğer karşılaşmalarda bekleneni veremeyince takımının yenilgisine engel olamamıştı ve hemen hemen herkes iyi bir ormancı ile 1907 Fenerbahçe’nin çok daha iyi yerlere gelebileceği düşüncesini paylaşıyordu. Nitekim yeni sezon öncesi bir atak yapan ekip, Reach ile yollarını ayırdı ve bu oyuncunun yerine orman pozisyonuna Move’u transfer etti. Bu hamle Fenerbahçe’ye önümüzdeki mevsim şampiyonluğu getirmeye yetecek mi, hep birlikte göreceğiz.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir