League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Galakticos karşısında zafere ulaşmayı bildi

Günün ikinci maçında Galakticos karşısına çıkan 1907 Fenerbahçe, ligde son sırada bulunan rakibi karşısında rahat bir galibiyet aldı.

Seçim yasaklama ekranında Galakticos’un direkt olarak yeni ormancısı Styllee için Sejuani kilitlediğini gördük. 1907 Fenerbahçe ise bu tercihlere yukarıya Gangplank, ormana da Zac alarak karşılık verdi. Takımın başarılı nişancısı Padden için ise metanın en güçlü şampiyonlarından Kog’maw’ın seçildi. Orman ve destek pozisyonlarında tank seçimler yapan Galakticos, üst ve orta koridora iki yetenek gücü taşıyıcı alma yoluna giderek Rare’e Vladimir, Backlund’a ise Taliyah verdi. Fenerbahçe’nin Koreli yıldızı Frozen da orta koridorda Ryze tercih etti. Styllee için de Ivern yasaklaması yapıldığı gözlerden kaçmadı.

Oyun başında ormanda Styllee’yi yakalayan 1907 Fenerbahçe, ilk kan skorunu Frozen’a bıraktı. Galakticos ise geride kalan Zergsting’i keserek geri dönüş skorunu almayı başardı. Üst üste skorlar almayı başaran FB, 25 dakikada altın farkını sekiz binlere kadar çıkarmayı bildi. 30. dakikada alt koridordan baskı kuran Fenerbahçe, inhibitör kulesini almayı başardı. Bu aşamadan sonra Galakticos takım savaşı kovaladı ancak bedelini iki inhibitör vererek ödedi. 4v5 yapılan savaşta Frozen ve Chaser üzerine odaklanan ekip, Kog’maw’a hiç dokunmayınca Padden bedava hasar verme şansı yakaladı. Baron güçlendirmesini alarak alt koridordan ilerleyen Fenerbahçe maçı 34 dakikada sonlandırarak ligdeki altıncı galibiyetini aldı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir