League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Galakticos’u yenerek haftaya 2’de 2 ile başladı

Süper haftayı galibiyet alamadan tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor, Team Galakticos karşılaşmasını kazanarak altıncı haftadaki ikinci galibiyetini aldı. 

Seçim yasaklamada GAL’ın Caitlyn ve Kassadin gibi oyunun geç aşamalarında aktif olan şampiyonlar tercih ettiğini gördük. Öte yandan FB ise Xayah Rakan ikilisini ilk tercihinde aldı ve J4-Vladimir kombosuyla takım savaşlarında üstünlük kurmak istedi.

Alt koridorunda agresif oynamak istediğini belirten FB, J4’ün de yardımıyla ilk kanı Padden’a kazandırmayı başardı. Buna rağmen Cait-Morgana ikilisi, Xayah-Rakan’dan 2v2’de iki skor almayı başardı. Genel olarak GAL, FB karşısında çok daha iyi bir takım oyunu ortaya koydu. Maç boyunca FB’nin korkunç derecede kötü pozisyon aldığını gördük. Sadece Thaldrin üç defa tek başına yakalandı. Üst koridorda Frozen’ı tek yakalayan ve buradan inhibitör kulesini alarak çıkan GAL, belki biraz daha cesur oynamaya çalışsa inhibitörü de alır ve karşılaşmayı bu kadar uzamadan kazanmayı başarabilirdi.

Oyunun orta safhalarını atlatan GAL’da Swing’in Kassadin ile oldukça iyi performans sergilediğini, fakat koordinasyon bakımından GAL’ın eksiklikleri olduğunu da belirtelim. Maçın kırılma anı ise 32. dakikadaki takım savaşıydı. Orta koridordaki savaşta Padden hayatta kalan tek oyuncu oldu ve dörtte dört yaparak FB’yi oyuna geri getirdi. 41. dakikada Kadim Ejder savaşını da kazanan FB, rakibini katletti ve alt koridordan ilerleyerek galibiyete ulaştı.

Dün DP karşısında harika bir oyun ortaya koyan FB’nin GAL maçında bu kadar kötü oynaması istikrarsızlığın bir göstergesi. Rakip olarak farklı bir takımla karşılaşsaydı FB’nin bu maçı 30. dakikada kaybettiğini görebilirdik. Öte yandan GAL gelişimini Vadi’ye yansıtıyor. Ne var ki takım bunun için geç kalmış olabilir.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir