League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Galakticos’u 27 dakika sonunda mağlup etti

8. haftanın son gününde, ligden düşmesi kesinleşen Galakticos ile 1907 Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 27 dakika süren mücadelenin kazananı sarı lacivertliler oldu.

2018 Kış Mevsimi’nin son haftasına yaklaşırken mevsimi son sırada bitirmeyi garantileyen Galakticos, mevsim finalleri eşleşmelerini belirleyecek sıralama için mücadele eden 1907 Fenerbahçe karşısındaydı. Galakticos maça Illaoi, Jarvan IV, Karma, Kog’Maw, Taric beşiyle çıkarken, son şampiyon 1907 Fenerbahçe’nin kompozisyonu Ornn, Skarner, Ryze, Tristana, Bard şeklindeydi.

Erken oyundan itibaren küçük takım savaşları ve ikili, üçlü baskınlarla rakibini bunaltan 1907 Fenerbahçe, iki takım arasındaki makro oyun görüşü farkını ilk dakikalardan itibaren Vadi’ye yansıttı. 6. dakikada alışılmış ormancı ve orta koridorun katıldığı üst koridor baskını stratejisini uygulan sarı lacivertliler, rahat bir ilk kan almış oldu. Sıçra’sı olmayan Illaoi’ye beş dakika içinde aynı tarife bir kez daha uygulanınca, takımın umut veren tek oyuncusu Rare oyundan düşmüş oldu. Buradan aldığı iki kişi aynı anda atılan Işınlan büyüleri ve ormancı baskınları ile alt koridora da yansıtan 1907 Fenerbahçe, henüz 15. dakikada rahat şekilde öne geçti. Bu dakikadan sonra tüm objektifleri alan ve yapılan tüm takım savaşlarını kazanan 1907 Fenerbahçe, Frozen’ın 12/0/6 KDA ile oynadığı maçı son bir hücumla kapatmayı başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir