League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, HWA Gaming karşısında rahat bir galibiyet aldı

Haftanın ikinci gününde HWA Gaming ile karşılaşan 1907 Fenerbahçe, başından sonuna üstün götürdüğü maçı kazanmayı bildi.

Mavi tarafta bulunan HWA Gaming, Kog’maw, Tristana ve Kalista’nın yasaklanması sebebiyle direkt olarak nişancı seçimine yöneldi ve Ezreal’ı kilitledi. Fenerbahçe cephesinde ise bu hamleye Zoe – Jarvan tercihleriyle cevap verildi. Haftanın ilk gününde takımının en etkisiz ismi olan Frozen, Zeo seçimiyle bu maç için oldukça istekli olduğunu belli etti. Nişancıyı ikinci faza bırakan Fenerbahçe, Varus ve Caitlyn de yasaklanınca Sivir’e yönelmek durumunda kaldı. HWA’da Trix’in orman Shyvana, Ninja’nın da ülkemizde bir türlü istenen verimi veremeyen Malzahar seçimleri dikkat çekti.

Henüz 5. dakikada koridorunu çok ittiren Armut’a baskına gelen Chaser, ilk kanı Thaldrin’e bırakmayı başardı. Ardından olay yerine geç gelen Trix de Frozen tarafından cezalandırıldı ve o skor da Thaldrin’de kaldı. Bunun ardından skorlar almaya devam eden 1907 Fenerbahçe bir anda maçın kontrolünü ele geçirmiş oldu. Geçtiğimiz sezondan bu yana gördüğümüz öne geçilen maçı bir türlü sonlandıramama problemi bu maçta da baş gösterdi. Büyük bir üstünlük kuran FB, rakibine son vuruşu bir türlü yapamadı. 37. dakikada HWA’nın takım savaşı kovalaması ve dört skor vermesi 1907 Fenerbahçe’ye tam da aradığı şeyi vermiş oldu ve son şampiyon vadiden galibiyetle ayrıldı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir