League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, HWA Gaming’i 26 dakika sonunda mağlup etti

Son haftanın ikinci mücadelesinde üçüncü sıradaki 1907 Fenerbahçe ile Mevsim Finalleri potasına girmek için uğraşayan HWA Gaming karşı karşıya geldi.

Haftanın ikinci mücadelesi alt sıralar için büyük önem arz ediyordu. Dark Passage.Dominos’un kaybetmesiyle beraber 6.lık umutları yeşeren HWA Gaming, 1907 Fenerbahçe karşısına Sion, Tristana, Syndra, Twitch, Morgana kompozisyonu ile çıktı. Sarı lacivertliler ise Ornn, Trundle,  Taliyah, Kog’Maw, Tahm Kench beşlisi ile Vadi’ye indi.

İki tarafın kompozisyonları da orta-geç oyun odaklı olmasına rağmen karşılaşma hızlı başladı. 1907 Fenerbahçe’ye üstünlüğü getiren hamleler ise alt koridordan geldi. Önce Tahm Kench’in ham yap yeteneğinden Kara Kalkan ile kurtulamayan Morgana ilk kanı verdi, daha sonra alt koridor etrafında yapılan kalabalık çıkan savaşlardan üstün çıkan taraf sarı lacivertliler oldu. Skorların tamamına yakınının hiper taşıyıcı Kog’Maw’da kalması ise maçın hikayesini belirleyen faktör oldu.

23. dakikaya gelindiğinde 1907 Fenerhçe tarafı 2 Dağ Ejderi, 1 Baron güçlendirmesi ve 13 skorun sahibiydi. 13 skorun 10 tanesinin Kog’Maw’da kalması da oyunun bu dakikan sonra formaliteden oynanmasına sebep oldu. Dakikalar 25’i gösterdiğinde HWA Gaming Nexus’u yerle bir olmuştu. HWA bu skorla beraber Mevsim Finallerine kalma şansını zora sokmuş oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir