League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, HWA Gaming’i 47 dakika sonunda mağlup etti

Haftanın kapanış maçında 1907 Fenerbahçe ile HWA Gaming karşı karşıya geldi. 47 dakika sonunda gülen taraf 1907 Fenerbahçe oldu.

Geçen seneki dominant performansının ardından yeni mevsime ortalama bir performans ile başkayan 1907 Fenerbahçe, alt sıraların çok da kötü performans göstermeyen ekibi HWA Gaming karşısına çıktı. Günün son mücadelesinde seçim yasaklama ekranı oldukça ilginçti. 1907 Fenerbahçe Gankplank, Sejuani, Taliyah, Ezreal gibi meta seçimlerinin yanında destek rolünde Veigar tercihi yaptı. HWA Gaming ise Vladimir, Gragas, Kassadin, Tristana ve Braum kompozisyonuna gitti. HWA Gaming’in geç oyun odaklı tercihleri karşılaşmanın keyifli geçmesinin sebeplerinden biriydi.

Erken oyunun ilk 5 dakikası karşılıklı minyon biçme ile düşük tempoda ilerledi. Ancak 7. dakika civarı HWA üst koridoru Armut’un yaptığı hamle, 1907 Fenerbahçe’ye ufak bir avantaj getirdi. Vladimir ile Gankplank’e karşı tüm yeteneklerini ve büyülerini kullanmasına karşın skoru alamayan genç oyuncu, 1907 Fenerbahçe ormancısı ve orta koridorunun olaya dahil olmasıyla ilk kanı vermiş oldu. Ardından orta koridordaki üçe üç savaşta ise 2’ye 1 ile önde çıkan taraf yeniden 1907 Fenerbahçe oldu. Bu savaştan hemen sonra aldıkları skorlarla beraber, sarı lacivertliler erken ve orta oyunu önde kapatmış oldu.

25. dakikadan sonra ise çok keyifli bir maç izledik. O dakikaya kadar önde gelen 1907 Fenerbahçe ile, kompozisyonu gereği güçlenmeye başlayan HWA Gaming baron önünde güzel savaşlar yaptı. Kassadin’in 3’te 3 yaptığı ilk savaşı HWA kazanırken, ikinci baron savaşını 1907 Fenerbahçe kazandı ve 30. dakikada Baron güçlendirmesini aldılar. Bu dakikadan sonra 40. dakikaya kadar tempo düştü. Ancak bu dakikadaki Baron – Kadim Ejderha takasının ardından oyunu kazanmayı başaran taraf 1907 Fenerbahçe oldu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir