1907 Fenerbahçe’de Move yerine Crash oynayacak

1907 Fenerbahçe Espor’un twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Move’un vize problemleri sebebiyle Vici Gaming’inden Crash Worlds 2017 boyunca ormancı rolünü üstlenecek.

Geçtiğimiz sezon takıma büyük oranda uyum sağlayan ve shotcaller rolünü de üstlenen Move, yaşadığı vize problemleri nedeniyle şampiyonaya katılamıyor. Bunun yerine bir son dakika transferi olarak Crash’le anlaşan 1907 Fenerbahçe, Worlds 2017 maçlarına bu değişiklikle çıkacak.

Crash değişikliğinin Worlds maçlarımıza üç gün kala gerçekleşmesi tabii ki endişe verici. Ancak oyuncunun daha önce Longhzu Gaming’de bir sezon boyunca Frozen’la beraber oynaması bir nebze de olsa bizi rahatlatıyor. Ayrıca Crash’in mekanik olarak Move’dan daha üstün bir oyuncu olması ve yüksek miktarda LCK tecrübesi barındırması da diğer artılar. Geçtiğimiz sezon LPL’in yükselme ligi LSPL’de oynayan ve burada Vici Gaming’le birinci olan Crash, mevcut durum düşünüldüğünde iyi bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

Öte yandan Move’un uzun bir süredir Fenerbahçe’de oynuyor olması, shotcaller rolünü üstlenmiş olması ve takımla sinerjisinin çok yüksek olması da yokluğunun yarattığı gerçekten önemli eksiler. Umarız bu aksilik bizi yavaşlatmaz. 1907 Fenerbahçe’ye Worlds 2017 maçları öncesinde bir kez daha iyi şanslar ve başarılar diliyoruz.

Çınar Tuncer: Mütercim Tercümanlık öğrencisi, Overwatch ve League of Legends takipçisi.