League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

1907 Fenerbahçe, Rampage’ı da yenerek ilk gününü kayıpsız kapattı

Worlds 2017 Ön Eleme aşamasında D grubunda mücadele eden temsilcimiz 1907 Fenerbahçe Espor, günün ikinci karşılaşmasında Rampage’i rahat bir şekilde yendi ve oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

HKA ve RPG ile gruptan çıkma mücadelesi veren 1907 Fenerbahçe, bu sınavın ilk aşamasını harika bir şekilde tamamladı. Temsilcimizin gruplara kalma adına D grubunu birinci olarak bitirmesi işini fazlasıyla rahatlatacaktı. Bu yüzden günün ilk maçında HKA karşısında aldığımız galibiyet bize derin bir nefes aldırdı. Rampage karşısında ise HKA maçından çok daha rahat ve iyi bir performans ortaya koyarak galibiyete ulaşmayı başardık. Koridor aşaması yine takımımız için çok iyi geçmese de Thaldrin’in orta koridora yaptığı baskınlar ve Crash’in iyi oyunları ile erken skorlar almayı başardık. 1907 Fenerbahçe, oyunun ortasında takım savaşları yapmaya başladıktan sonra da hakimiyet tamamıyla bize döndü. Yan koridorları iyi kullanan FB için maçın kopma anlarından birisi RPG’nin Baron etrafında Frozen’ı ve Crash’i öldürmesiydi. Burada Thaldrin’in harika Maokai ultisi ve Padden’ın güzel Kog’Maw performansı, Padden’ın 5’te 5 alması ile sonuçlandı ve karşılaşma tamamıyla FB’nin kontrolüne geçti.

RPG’nin oyunun orta safhasında koordine olmakta zorlandığını, oyunun başından itibaren Kog’Maw’dan önde olan Tristana’nın ise hiç etki gösteremediğine şahit olduk. FB’de ise Japone, Alistar’ın kombosunu defalarca Lulu ultisi ile bozarak şampiyondaki ustalığını gösterirken, Frozen da Syndra ile doğru oynadı ve FB’ye galibiyeti getirdi.

Temsilcimiz yarın bir kez daha HKA ve RPG ile karşılaşacak. Eğer HKA maçını kazanırsak yüksek ihtimalle grubumuzu birinci olarak bitireceğiz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir