League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe ile BAUSuperMassive puanları paylaştı

Günün ikinci karşılaşması Rift Rivals şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor ile BAUSuperMassive eSports’u karşı karşıya getirdi. Zirve yarışındaki iki ekibin mücadelesinde puanlar paylaşıldı.

Serinin ilk karşılaşmasında Sejuani ile Vadi’ye inen Stomaged, tüm oyunu domine ederek takımına galibiyeti getirdi. İlk dakikalardaki yerinde baskın ve karşı baskınları BAUSuperMassive’in erken safhada güçlenmesini sağladı. Taliyah-Shen ikilisiyle SUP harita hakimiyetini eline aldı. Tüm bunların üstüne takım savaşlarında da kusursuz bir oyun sergileyince son şampiyon için galibiyet kolay bir şekilde geldi. Frozen dışında oyuncuların pek de tat vermediği 1907 Fenerbahçe tarafında  özellikle Move ve Japone tel tel döküldü. 4-2-12’lik performansıyla Stomaged maçın adamı oldu.

İkinci karşılaşmada orman şampiyonları el değiştirdi. Move, Sejuani tercihinde bulunurken Stomaged için Zac seçildi. Stomaged, Move’a adeta erken oyun dersi verdi. Zac ile tüm haritayı dolaşan Stomaged, rüzgarı SUP lehine çevirdi. Fakat Fabfabulous’un gereksiz skor arayışları 1907 Fenerbahçe’ye adeta hayat öpücüğü oldu. Frozen’ın Taliyah’ına giden skorlar, ardı ardına düşen kuleler altın farkını FB lehine açtı. Dakika 20’de üç FB oyuncusunu alt koridorda gören SUP Baron’a başlama kararı aldı. Fakat bu karar SUP’un felaketi oldu. Ultisiyle gelen Taliyah ve ışınlanı bulunan Thaldrin’la beraber SUP’a püsürten FB güçlendirmeyi aldı ve tüm üstünlüğü ele geçirdi. Bu dakikadan sonra SUP en doğru oyunu oynasa da açılan büyük altın farkları sebebiyle savaşlardan istediğini bulamadı. FB bir puanı kurtarmayı başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir