League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

1907 Fenerbahçe’nin Worlds 2017 maçları S Sport’tan canlı yayınlanacak

Worlds 2017’de milli heyecana artık saatler kaldı. Temsilcimiz 1907 Fenerbahçe yarın öğlen 11:00 ve 13:00’de ilk maçlarını oynayacak.

Ülkemizde espora yönelik ilgi de 1907 Fenerbahçe’nin Dünya Şampiyonası’na katılmasıyla bir kademe daha yükseldi. Hali hazırda üç büyük kulübümüzün ilgisi, büyük sponsorluklar ve yatırımlar ile sürekli gelişen sektör, televizyon yayınlarıyla da güçleniyor.

2017 Yaz Mevsimi süresince her salı Zeynep “MsClick” Gençağa’nın sunduğu, Kürşad “Regarnur” Demirer ve sitemizin kurucularından Zafer “aelfinn” Zırhlı’nın yorumlarıyla katıldığı analiz programı Misclick’i de yayınlayan S Sport, 1907 Fenerbahçe’nin Worlds 2017’de oynayacağı tüm maçları da yayınlayacak. Kanaldan aldığımız bilgilere göre 1907 Fenerbahçe’nin Play-In aşamasındaki grup maçları ile gruptan çıktığında oynayacağı beş maçlık seri dışında ana etkinliğe katılması halinde Vadi’ye ineceği tüm maçlar da kanalda olacak.

Riot Games’in internet yayınını televizyon ekranına taşıyacak olan S Sport’un bu hamlesi oldukça değerli. Ülkemizde bilinirliği günden güne artan espora karşı yine de var olan önyargı ile insanların soru işaretleri görünürlüğün bu şekilde arttırılmasıyla kırılacak ve bunun oyundan çok daha öte olduğu ancak o zaman kitleler tarafından kabul görecek.

S Sport’u Digiturk’te 85, D-Smart’ta 78, Turkcell TV+’ta ise 77. kanallardan izleyebilirsiniz.

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir