League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe’yi deviren Royal Bandits, ligde ikinciliği garantiledi

Günün ikinci maçında 1907 Fenerbahçe karşısında galip gelen Royal Bandits, Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi normal sezonunu ikinci sırada bitirmeyi garantiledi.

Thaldrin’in tekli derecelide çokça oynadığını gördüğümüz Sion’u direkt olarak banlayan Royal Bandits, Frozen’a yönelik de Galio ve Cassiopeia yasaklamaları yaptı. İlk seçimden metanın güçlü nişancılarından olan ve yine HolyPhoenix’in derecelide hafta içi spam’lediğini gözlemlediğimiz Caitlyn’i kilitleyen RBE, ilk fazda Ryze ve Gangplank’i de kompozisyonuna kattı. Fenerbahçe tarafından ise bu hamlelere hasar potansiyeli yüksek seçimlerle karşılık verildi. Olaf ve Ornn’un yanında orta koridorda Orianna alan ekip, aşağıda ise Varus Janna ikilisini kilitledi.

Maçta ilk aksiyon 7. dakikada yaşadı. Ormancıların gelişiyle başlayan savaşta rakip desteği kesmeyi başaran Fenerbahçe, ilk kan skorunu padden’a bırakmayı başardı. Royal Bandits ise ilk skorunu orta koridorda aldı. Broken Blade ve ormancısının yardımıyla Frozen’ı kule altında kesen ekip, bundan yaklaşık bir dakika sonra iki Koreli’sini de kaybedince rakibinin öne geçmesine engel olamadı. İlk yarım saatte karşılıklı skorlar izlediğimiz mücadelede iki takım da oyuna tutunmayı başardı. Baron’da çıkan ilk büyük savaşta rakibinden üç skor almayı başaran Royal Bandits, güçlendirme ile birlikte alt koridordan baskı kurmaya başladı. Buradan inhibitörü düşüren ekibin bir sonraki hedefi orta koridor oldu. Kuleyi düşürüp inhibitöre vurmaya başlayan RBE, iki skor verince geri çekilmek durumunda kaldı. Ancak bir sonraki denemede hata yapmayan Bandits, 36 dakikada rakibini devirmeyi başardı.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir