League of Legends League of Legends Haberleri

2015 Bölgesel Eleme Turnuvasında ilk gün

Dünya Şampiyonası’na gidecek takımları belirleyecek olan Avrupa ve Amerika Bölgesel Eleme Turnuvası başladı.

Kendi bölgesinde finallerin tamamlanmasının ardından şampiyon olan takımlar belli olurken puanlama sistemine ikinci bitiren takımlar ile Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandılar. Şampiyonaya gidecek olan üçüncü takımlar ise Bölgesel Eleme Turnuvası ile belirlenecek.

Avrupa’da Roccat ve Giants Gaming arasındaki mücadele ile başlayan turnuva Roccat’ın 3-0’lık ezici galibiyeti ile sonuçlandı. Üç maçta da aynı şeylere tanıklık ettiğimiz seride Roccat turnuvayı kazanarak şampiyonaya ne kadar gitmek istediğini gösterdi. Giants Gaming ise ligde gösterdiği mücadeleden uzak kaldı. Bu sonuçla beraber Roccat ekibi yarı finalde Origen’in rakibi oldu. Origen – Roccat arasındaki seriyi kazanan takım finalde Unicorns of Love ile dünya şampiyonasına gitme mücadelesi verecek. Turnuvanın gelecek programı ise şu şekilde:

30 Ağustos Pazar (Yarı Final)

  • 22:00 Roccat – Origen

31 Ağustos Pazartesi (Final)

  • 22:00 Yarı final kazananı – Unicorns of Love

Kuzey Amerika LCS ligi bölgesel elemesine ise Cloud 9 ve Gravity maçıyla start verildi. Gravity ilk iki maçı alarak 2-0 öne geçse de umudunu kaybetmeyen C9, ilk iki maçta yaptığı şampiyon seçim hatalarını yapmadı ve muhteşem bir geri dönüşle 3 maç üst üste alarak seriyi 3-2 kazandı ve bir üst tura yükseldi.  Turnuvada gelecek programı ise şu şekilde:

30 Ağustos Pazar (Yarı Final)

  • 22:00 C9 – Team Impulse

31 Ağustos Pazartesi (Final)

  • 22:00 Yarı final kazananı – Team Liquid

Kuzey Amerika ve Avrupa LCS’de dünya şampiyonasına gidecek 3. takımların belirleneceği bu turnuvayı lolesports.com adresinden takip edebilirsiniz.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir