League of Legends League of Legends Haberleri

2015 Bölgesel Elemelerde finale çıkan takımlar belli oldu

Avrupa ve Kuzey Amerika LCS liglerinden Dünya Şampiyonası’na gidecek 3. takımı belirleyecek olan 2015 bölgesel eleme turnuvasında yarı final maçları bugün başladı.

Dün oynanan çeyrek finallerin ardından, Avrupa’da yarı final karşılaşması bugün Origen ve Roccat arasındaydı. İlk maçı alan Origen’e karşılık güzel bir geri dönüşe imza atan ve 2 maç üst üste kazanan Roccat seride durumu 2-1’e getirse de, Origen 4. maçı kazanmasını bildi ve 5. maça gidildi. Son maçta tecrübesini ortaya koyan ve sağlam bir performans gösteren Origen rakibine göz açtırmadı ve maçı rahat kazanarak finale çıkan ekip oldu. Final serisi yarın (31 ağustos) Origen ve Unicorns of Love arasında saat 18:00’de oynanacak. 5 maçlık serinin ardından kazanan ekip 2015 Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacak.

2015 bölgesel elemeler

Kuzey Amerika’da ise yarı final karşılaşması Team Impulse ve Cloud9 arasında oynandı. Çeyrek finalde yaptığı muhteşem geri dönüşü yarı finalde bir kez daha yapan ve 2-0 yenik durumda olduğu seride 3 maç üst üste kazanarak finale çıkmayı başaran Cloud9 küçük çaplı bir mucizeye de imza atmış oldu. Finalde karşılaşacak Team Liquid ve Cloud 9’nın maçı 31 Ağustos Pazartesi günü saat 22:00’de başlayacak ve kazanan ekip Kuzey Amerika LCS’den Dünya Şampiyonası’na gitmeye kazanan 3. takım olacak. 2015 bölgesel elemeler turnuvasını lolesports adresinden takip edebilirsiniz.

12

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir