League of Legends League of Legends Haberleri

Origen ve Cloud9, 2015 Dünya Şampiyonası’na gidiyor

Amerika ve Avrupa bölgesinden Dünya Şampiyonasına gidecek olan üçüncü takımı belirleyen Bölgesel Eleme Turnuvası sonuçlandı.

Avrupa LCS’de dünya şampiyonasına gidecek olan 3. takımı belirleyecek olan bölgesel elemeler turnuvasında Origen, finalde karşılaştığı Unicorns of Love’u 3-0’lık net bir skorla geçerek Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Turnuvaya yarı finalden başlayan ve Roccat’ı zor bir seri sonucunda 3-2 ile geçen ekip finalde karşılaştığı UOL karşısında zorlanmadı ve ezici bir üstünlükle kazanmayı bildi. Xpeke’nin sezon başında kurduğu takım kısa sürede kendisinden beklenen başarıyı gösterdi ve finallere gitmeye hak kazandı. Xpeke’de Fnatic’le beraber yıllarca mücadele ettiği büyük arenaya yeni takımıyla tekrardan dönmeyi başardı. Origen dışında Avrupa’dan dünya şampiyonasına gidecek diğer takımlar ise H2K ve Fnatic olmuştu.

Kuzey Amerika elemeleri ise büyük bir heyecana sahne oldu. İki kere 2-0 geriden gelip rakiplerini eleyen Cloud9, finalde de karşılaştığı Team Liquid’i 3-1 yenerek Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Sezon boyunca kötü bir performans gösteren ve oyuncu değişiklikleri ile gündeme gelen ekip, eleme turnuvasında inanılmaz bir performans göstererek Dünya Şampiyonası’nda biz de varız dedi. Cloud9 dışında Kuzey Amerika LCS’den finallere giden diğer takımlar ise Team Solo Mid ve Counter Logic Gaming olmuştu.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir