League of Legends League of Legends Haberleri

2015 Demacia Cup’ın şampiyonu Edward Gaming oldu

Çin bölgesinden takımların mücadele ettiği 2015 Demacia Cup Büyük Finali şampiyonu Edward Gaming oldu.

Her yıl Çin’de düzenlenen Demacia Cup bu yıl da izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Büyük Final’de bahar ve yaz mevsimlerinde düzenlenen Demacia Cup turnuvasının ilk 2 takımları mücadele etti. Bu takımlar Edward Gaming, OMG, Invictus Gaming ve Snake eSports’du.

Yarı final eşleşmeleri ise EDG – Snake ve OMG – IG şeklinde oldu. Başa baş giden ilk seride Edward Gaming beşinci maçta rahat bir galibiyet alarak Snake eSports ekibini eledi ve adını finale yazdırdı. Diğer eşleşmede ise Invictus Gaming fazla zorlanmadan OMG’yi 3-1 ile geçmeyi başardı. Bu sonuçların ardından Edward Gaming ve Invictus Gaming finale çıkan takımlar oldu. Final mücadelesinde ise gülen taraf EDG oldu. Invictus Gaming’i 3-1 yenen EDG, 2015 Demacia Cup Büyük Finali’nin şampiyonu oldu.

Demacia Cup’ın bir diğer önemi ise 2015 yılı adına Çin Ligi’ndeki en iyilerin açıklanması oldu. Ligin en değerli takımı ödülünü Edward Gaming alırken, en değerli oyuncu ödülünü de EDG’den Clearlove aldı. En iyi yabancı ödülünü PawN kazanırken, en iyi çaylak oyuncu ödülünün sahibi de Meiko oldu. Koridor bazlı yılın en iyi isimleri de ayrı olarak belirlendi. En iyi üst koridor Flandre, en iyi ormancı Clearlove, en iyi orta koridor PawN, en iyi saldırı gücü taşıyıcısı imp ve en iyi destek oyuncusu Meiko oldu.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir