League of Legends League of Legends Haberleri

2015 Dünya Şampiyonası Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu

League of Legends 2015 Dünya Şampiyonası grup aşaması bugün son buldu. Grup aşamalarının son gününde çeyrek finale kalan son takım da belli olurken, çeyrek final eşleşmeleri için yapılan kura, büyük bir heyecana sahne oldu.

Grup maçlarının ardından yapılan kuradan sonra karşılaşmalar şu şekilde ol,
çeyrek finaller

Grup birincilerinin sırayla eşleşmelere yerleştirilmesinin ardından grup ikincileri çekilerek çeyrek final karşılaşmaları belli oldu. Grubun yukarı yarısında KT Rolster ile KOO Tigers eşleşirken, Fnatic ile Edward Gaming eşleşti. Grubun alt yarısında da Flash Wolves-Origen ve SKT T1-Ahq e-Sports Club eşleşmeleri gerçekleşti.

KT-KOO eşleşmesi Kore Ligi’nde sıkça gördüğümüz bir eşleşme. Özellikle de 1 ay önce playofflarda karşılaşan iki takımın çeyrek finaldeki eşleşmesi, genel olarak tüm eşleşmeler arasında en yakın olanı olarak görülüyor. Öte yandan Fnatic-EDG eşleşmesi ise en heyecanlı geçecek karşılaşmalardan birisi olacak. MSI öncesi gücünde olmayan EDG ile Yaz Mevsimi büyük bir gelişme kaydeden fakat grup maçlarının ilk haftasında performansında dalgalanmalar gözlemlenen Fnatic karşılaşması, büyük mücadeleye sahne olacak.

Tablonun alt kısmı ise görece daha kolay eşleşmeler içermekte. Ölüm grubundan harika bir performansla çıkmayı başaran Origen ile eşleşen Flash Wolves, bu eşleşmede oldukça zorlanacağa benziyor. İki takımın da belirli zayıflıkları bulunurken, Origen’in stratejik olarak daha donanımlı ve yaratıcı bir takım olduğu bilinmekte. Öte yandan SKT T1-Ahq eşleşmesi ise SKT’nin ağır bir şekilde favori olduğu karşılaşma. Ahq’nun orta koridor ve ormancı pozisyonunun sahip olduğu zayıflıklar gözden kaçmıyor. SKT ise rakibinin zayıflıklarından olabilecek en iyi şekilde yararlanan bir takım.

15 Ekim 2015 tarihinde başlayacak çeyrek final karşılaşmaları, her gün bir eşleşmenin oynanması ile 18 Ekim tarihinde son bulacak. Dünya Şampiyonası ile ilgili tüm haberlerin detayını sitemizden takip edebilirsiniz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir