League of Legends League of Legends Haberleri

2016 Dereceli Sezonu sona erdi

2017 sezonunun detayları git gide daha belirgin bir şekilde açıklanırken, bitiminde oyuncuların çerçevelerini ve ödüllerini alacağı 2016 Dereceli Sezonu sona erdi. Dün oynanan karşılaşmalar oyuncuların 2016 sezonu için son oyunları olurken, dereceli mücadelenin yarın açılması bekleniyor.

Bir yılın daha bittiğini hatırlatan sezon sonu geldi çattı. League of Legends açısından oldukça çekişmeli geçen ve birçok heyecana sahne olan 2016 Dereceli Sezonu dün gece itibariyle sonlandı. Oyuncuların birçok ödül alacağı sezon sonu ile beraber Sezon 7 öncesi heyecanı da başladı. Şu an için kapalı olan dereceli oyunların yarın açılması beklenirken, ödüller ise önümüzdeki hafta boyunca oyuncuların hesaplarına aktarılacak.

Peki dereceli sezon bitmesine rağmen oynayacağımız dereceli maçlar yerleştirme maçlarımızı etkiler mi? Bu sorunun cevabının dolaylı yoldan evet olduğunu söylememiz mümkün. Sezon 7 öncesi oynanacak olan dereceli maçlar herhangi bir yerleştirme maçı yerine geçmeyecek. Fakat yerleştirme maçlarının sonucuna etki edecek. Şöyle ki, örneğin ortalama olarak Sezon 7 öncesi dönemde çok fazla dereceli oyun oynayıp kazanıyorsanız, yerleştirme maçlarında çok düşük bir sonuç alsanız dahi hiç oynamayan bir oyuncuya nazaran daha üst liglere atılacaksınız.

Geçtiğimiz yıl Şanlı Sivir, ondan önce de Şanlı Morgana kostümü dağıtan Riot Games, 2016 Dereceli Sezon ödüllerinde Şanlı Maokai kostümünü sezonu altın ve üstü liglerde tamamlayan oyunculara dağıtacak. Ligi Şampiyonluk sırasında ilk 10’da bitiren oyuncular bu yıl ilk defa dağıtılan madalyon ve ceket kazanırken, ilk 40’daki oyuncuların tamamı ise ceket ödülünden faydalanacak.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir