League of Legends League of Legends Haberleri

2016 IWCA 1. Gün

Ülkemizin de katıldığı bu yıl düzenlenen IWCA turnuvasında birinci gün karşılaşmaları tamamlandı. Bugün başlayan ve 4 Aralık’ta bitecek olan 2016 IWCA’ya Brezilya, Birleşik Devletler Topluluğu, Japonya, Latin Amerika Kuzey, Latin Amerika Güney, Okyanusya, Güneydoğu Asya ve Türkiye ekipleri katılıyor.

Bu yıl geçtiğimiz yılki turnuvalardan farklı bir format izleyen IWCA’da Sihirdar Vadisi 5v5, Suikastçi Modu, Birimiz Hepimiz İçin Modu ve 1v1 karşılaşmalar bulunuyor. 5v5 ve Oyun Modlarında galip gelen takımlar bir puan alırken, 1v1 karşılaşmalarda da sunucudaki tüm oyuncular rakip sunucudaki oyuncularla mücadele ediyor ve 3 galibiyeti alan yine 1 puan oluyor. Kısaca, normal All-Star formatına dönen IWCA’da ilk gün karşılaşmaları tamamlandı.

5v5 mücadelelerin ilk maçı Brezilya-Birleşik Devletler Topluluğu olurken, zafere ulaşan taraf Rus ekip oldu. Tank şampiyonların hakim olduğu mücadelede Bağımsız Devletler Topluluğu mücadeleyi 36. dakikada tamamladı. Günün ikinci karşılaşmasında ise ekibimiz Latin Amerika Kuzey ile mücadele etti. 30 dakikalık mücadelenin sonunda galip gelen ekibimizde Naru harika bir Orianna performansı gösterirken, Dumbledoge da Bard ile yıldızlaştı. Üçüncü karşılaşmada Çin ligi Okyanusya’yı yenerken, son mücadeleyi ise Güneydoğu Asya’yı yenen Latin Amerika Güney kazandı. 1v1 karşılaşmalarda da Çin ligi galip ve puan sıralamasında birinci oldu.

2. Gün programı ise şu şekilde:

Suikastçi Modu

  • Türkiye vs. Okyanusya – 13:00
  • Latin Amerika-Güney vs. Japonya – 14:00
  • Güneydoğu Asya vs. Birleşik Devletler Topluluğu – 15:00
  • Latin Amerika-Kuzey vs Brezilya – 16:00

1v1 karşılaşmalar

  • Birleşik Devletler Topluluğu vs. Türkiye – 17:00
  • Brezilya vs Latin Amerika-Güney – 17:30
League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir