League of Legends League of Legends Haberleri

2016 IWCA 3. gün

Yarı Final eşleşmelerinin belli olduğu IWCA 2016’da üçüncü gün maçları tamamlandı. Temsilcimiz maç kaybetmeden playoff aşamasına ilerlerken, yarın oynanacak iki yarı final ve final mücadelesi ile 2016 ASE’ye katılacak olan takım belli olacak.

Her gün olduğu gibi bugün de farklı bir oyun modu ile 5v5 karşılaşmalar oynandı. Dün Suikastçi Modu’nda takımlar rakibini yenmeye çalışırken, bugün Birimiz Hepimiz İçin Oyun Modu’nda mücadeleler gerçekleştirildi. Günün ilk karşılaşmasında Güneydoğu Asya ile Latin Amerika-Kuzey karşı karşıya geldi. Lee Sin tercihinde bulunan GPL ekibine karşın LAN ekibi Graves seçerken, karşılaşmanın galibi GPL oldu. İkinci maç ise Okyanusya ve Brezilya arasındaydı. Ezreal seçimine karşın Zac tercihinde bulunan Brezilya, 35 dakika süren mücadeleyi kazanmayı başardı. Günün üçüncü maçında ise Türkiye ile Latin Amerika-Güney karşı karşıya geldi. Ezreal tercihi yapan ekibimize karşın LAS takımı Corki seçti. Güzel bir oyun ile rakibini yenen Türkiye, bu galibiyet ile Yarı Final’e çıkmayı garantiledi. Günün son 5v5 maçında ise Bağımsız Devletler Topluluğu ve Japonya zafere ulaşmak için mücadele etti. Yasuo vs Jarvan’ı izlediğimiz karşılaşmada LJL ekibi rahat bir galibiyet alarak CIS ekibi karşısında Demacia’nın gücünü gösterdi.

Günün 1v1 karşılaşmalarında ise Okyanusya ile Güneydoğu Asya takımı karşı karşıya geldi. Yarı Final eşleşmelerini doğrudan etkileyen mücadelede GPL galip gelirken, Team Ice’ın birincisi LAS oldu ve playofflara kalmaya hak kazandı. 1v1 maçların sonuçları şu şekildeydi:

  • Raydere 0-1 Celebrity
  • Carbon 0-1 QTV
  • Swiffer 0-1 Levi
  • Swip3rr 0-1 Optimus
  • Rosey 1-0 Ronop

Bu sonuçlara göre Yarı final eşleşmeleri de şu şekilde oldu:

2016-iwca-yari-final

IWCA 2016’da 4. ve son günün programı ise şu şekilde:

Playoff karşılaşmaları

  • Yarı Final 1 – 13:00
  • Yarı Final 2 – 15:30

Final – 17:00

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir