League of Legends League of Legends Haberleri

2016 IWCA etkinliği Barselona’da düzenlenecek

All-Star etkinliğine katılacak son takımın belirleneceği 2016 IWCA (WildCard All-Star) etkinliğinin de Barselona’da düzenleneceği açıklandı. Bağımsız Devletler Topluluğu, Brezilya, Japonya, Latin Amerika Güney, Latin Amerika Kuzey, Okyanusya, Uzakdoğu Asya ve Türkiye liglerinden takımarın mücadele edeceği IWCA 1-4 Aralık tarihlerinde düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da All-Star etkinliğine katılacak son takımın belirleneceği 2016 IWCA’nın düzenleneceği yer belirlendi. IWCA 2015 Avustralya’da düzenlenmiş ve oldukça keyifli mücadelelere sahne olmuştu. Bu yılki turnuvanın yeri ise Barselona olarak belirlendi. Bilindiği üzere 2016 All-Star etkinliği de Barselona’da düzenlenecek. Riot Games ise bu kararı takımların uzun yolculuklar yapmalarını istemedikleri için aldıklarını belirtti. Öte yandan turnuvanın bir WildCard bölgesinde düzenlenmeyişinden ötürü de karşılaşmalar seyircisiz oynanacak.

Yine bu yıl da IWCA takımımız için oylama yapılacak. Saat 19:00’da başlayacak olan oylamalar 31 Ekim saat 23.59 tarihine kadar devam edecek ve ligimizi temsil edecek olan oyuncular belli olacak. IWCA 2015’te mücadele eden kadromuz Thaldrin-Crystal-Naru-HolyPhoenix-Dumbledoge şeklindeydi.

Tarihinin en çekişmeli sezonlarından birisini geçiren Şampiyonluk Ligi’nde hangi oyuncuların oylar ile seçileceği de büyük bir merak konusu. Geçtiğimiz yıl oyuncular her gün bir oy kullanma şansına sahipken bu yıl sadece bir kez oy verilebilecek. Bu yıl sıralamada bazı oyuncuların olmamasının ise özel nedenleri bulunuyor. Oyuncu kriterlerini güncelleyen Riot Games Türkiye, bir oyuncunun All-Star oylamasında bulunması için Şampiyonluk Ligi 2016 Yaz Mevsimi’nde en az 6 maç oynamış, Barselona’daki etkinliğe katılabilecek ve 17 yaşını doldurmuş olması gerektiğini açıkladı.

All-Star oylamasına katılabilmek için 10. seviyeden yüksek bir hesaba sahip olmanız yeterli. Oylama sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir