League of Legends League of Legends Haberleri

2017 Kış Mevsimi’nin en değerli oyuncusu fabFabulous oldu

Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi’nde, normal sezon aşamasında en iyi performansı gösteren oyuncular Riot Games Türkiye ekibi tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor. Bu anlamda “Mevsimin en değerli oyuncusu” ödülüne layık görülen isim, SuperMassive’in üst koridoru fabFabulous  oldu.

İlk olarak “Mevsimin en iyi çaylağı” ödülünü Xico’ya layık gören, ardından da en “En çok gelişme gösteren oyuncu” dalında Trix’i ödüllendiren Riot Games Türkiye ofisi, ŞL 2017 Kış Mevsimi’nin “En değerli oyuncusu” olarak SuperMassive’in yıldız ismi fabFabulous’u seçti. Normal sezonda oynanan her serinin ardından seçilen “Maçın adamı” istatistiğinde ilk sırada yer alan oyuncu, bu ödüle sekiz kez layık görülerek rakiplerini geride bıraktı ve “Mevsimin en değerli oyuncusu” olmayı başardı. 1907 Fenerbahçe’ye karşı iki kez, Oyunfor.CREW’a karşı üç kez, Galatasaray, Team AURORA ve HWA Gaming’e karşı ise birer kez olmak üzere toplamda sekiz defa “Maçın adamı” seçilen tecrübeli oyuncu, uzun süredir yer aldığı TR LoL sahnesinde etkili performansını böylesine uzun süre devam ettiren ender kişilerden biri konumunda.

Mevsimin en değerli oyuncusu ödülünde fabFabulous’un ardında yer alan oyuncular ise şu şekilde:

Kou / Galakticos – 7 Maç

Naru / SuperMassive – 7 Maç

Taikki / Team Aurora – 7 Maç

Trix / HWA Gaming – 7 Maç

Biz de 5Mid olarak 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nin en değerli oyuncusu seçilen fabFabulous ile dün “En çok gelişme gösteren oyuncu” ödülüne layık görülen Trix’i tebrik ediyoruz.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir