League of Legends League of Legends Haberleri

2017 KMF Çeyrek Final maçları 1 Nisan’da başlıyor

2017 KMF yolunda takımların aşması gereken ilk engel olan Çeyrek Final maçları 1 Nisan tarihinde başlıyor. Bu tarihte Oyunfor.Crew-Galakticos serisi oynanacakken, 2 Nisan’da ise HWA-1907 Fenerbahçe Espor eşleşmesi tamamlanacak. 

Heyecan dolu geçen lig aşamasının ardından KMF heyecanı önümüzdeki hafta başlıyor. 2017 Kış Mevsimi boyunca birçok takımının sürpriz yaptığını ve bu süre zarfında ekiplerin kendilerini bariz bir şekilde geliştirdiğine şahit olduk. Zirvedeki SuperMassive bu yıl biraz daha rahat bir lig aşaması geçirirken, ikincilik koltuğuna ise kötü bir başlangıç yapmasına rağmen transferlerin ardından toparlayan ve performansını yükselten Team AURORA oturdu. İddialı transferler gerçekleştirerek şampiyonluğa gözünü diktiğini kanıtlayan Oyunfor.Crew Kış Mevsimi’ni üçüncü sırada tamamlarken, tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi mevsime fırtına gibi başlayan HWA ise dördüncü sıraya yerleşti. Ligin üç yeni takımından ikisi ise büyük bir başarı göstererek mevsim finallerine kalmayı başardı. Beşinci sırada 1907 Fenerbahçe Espor bulunurken, birçok kez ligin en zayıf takımı olarak dile getirilen Galakticos ise iddialı yanlış çıkararak altıncı sıradan Kış Mevsimi Finalleri’ne kalmayı başardı.

Çeyrek Final’in ilk eşleşmesi ise Oyunfor.Crew ile Galakticos arasında oynanacak. 1 Nisan’daki bu eşleşmenin ardından ise 2 Nisan tarihinde çekişmeli HWA-1907 Fenerbahçe Espor eşleşmesini izleyeceğiz.

SuperMassive ve Team AURORA ise ligi ilk iki sırada bitirmelerinden dolayı mevsim finallerine Yarı Final’den başlıyor. CRW-GAL serisinin galibi SUP ile eşleşecekken, AUR ise HWA-FB serisinin kazananı ile Kış Mevsimi Finali için karşılaşacak. Yarı Final mücadeleleri ise Çeyrek Final maçlarından bir hafta sonra, 8-9 Nisan tarihlerinde oynanacak.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir