League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

2017 Worlds Elemeleri 7.15 yamasında oynanacak

Riot Games geliştirici bloğundan yapılan açıklamaya göre 2017 Worlds Elemeleri birçok sunucuda 7.15 yamasında oynanacak. Buradaki duyuruda Meddler, büyük ihtimalle sadece LPL’in 7.16 yamasında oynayacağını da not etti.

Liglerin yavaş yavaş son haftalarını oynaması ile birlikte 2017 Worlds heyecanı da git gide artıyor. Bu yıl turnuvada ilk defa tıpkı MSI’da olduğu gibi farklı bir format oynanacak. Geçtiğimiz yıllarda WildCard takımlarının katıldığı IWCQ düzenleniyor ve şampiyon olan ekip grup aşamasına kalıyordu. Şimdi ise grup aşamasından önce Play-In oynanacak ve buradan iki takımın grup aşamasına kalma şansı olacak. WildCard takımlarının etkinliğe dahil edilmesi herkes tarafından olumlu karşılanmıştı.

Worlds heyecanı yaklaştıkça çok daha sık konuşulmaya başlanan şeylerden birisi de turnuvanın metası. Şu an için Worlds’ün hangi yamada oynanacağı belirsiz. Fakat bölgelerin Worlds Elemeleri’nde hangi yamada oynayacağı geçtiğimiz gün Riot Games tarafından açıklandı. Birçok sunucu elemeleri 7.15 yamasını oynayacak olsa da LPL gibi uzun süren liglerin 7.16 yamasını kullanma ihtimali oldukça fazla.

Peki 7.15 yamasında bizleri neler bekliyor? Riot Games’in şu anda rollerin güçleri konusunda memnun olduğunu belirtmek gerekiyor. Öte yandan PBE güncellemelerindeki değişiklikler, Worlds yaklaştıkça hali hazırda pek tercih edilmeyen şampiyonların da metaya dahil olacağını gösteriyor. Şu ana kadar açıklanan güncellemeler içinde nerf alan şampiyonlar sadece Nunu, Singed ve Zac. Öte yandan Ekko, Ezreal, Gangplank, Irelia, Jinx, Lux, Kindred, Lissandra, Malphite, Shyvana, Sivir, Twisted Fate, Udyr, Xerath, Yorick ve Ziggs ise iyileştirme aldı.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir