League of Legends League of Legends Haberleri

2018 Kış Mevsimi şampiyonu BAUSuperMassive oldu

Nefes kesen bir beş maçlık seride BAUSuperMassive, rakibi Royal Bandits’i 3-1 ile geçerek 2018 Kış Mevsimi şampiyonu oldu. 

Normal sezon aşamasında dört defa karşılaşan SUP ile RBE finalde bir kez daha karşılaştı. Yarı Final’de Team AURORA’yı geçen SUP’a karşın RBE ise YC karşısında rahat bir seriyle finale yükselme şansı yakalamıştı. Mevsim aşamasındaki karşılaşmalarda RBE rakibine karşı hiç galibiyet alamamıştı. Öte yandan SUP ise ne yapıp ne edip galibiyete erişmişti. Final serisi ise oldukça çekişmeli geçti ve SUP bir kez daha rakibini devirdi.

Takımların makro anlamda çok iyi olmasından ötürü serinin beş maça uzaması beklense de baktığımızda SUP’un RBE’yi ciddi bir şekilde domine ettiğini gördük. İlk iki karşılaşmada hemen hemen aynı tercihleri yapan SUP, orta koridorda Karma ve alt koridorda Varus-Thresh ikilisiyle karşılaşmayı kartopuna bağlayarak kazandı. Üçüncü maçta ise RBE strateji değiştirdi ve orta koridorda Cepted’ın rahat olduğu Cassiopeia, ormana ise rakibi şaşırtarak Xin Zhao’yu aldı. Bu SUP’u ters ayakta yakaladı ve RBE de sürücü koltuğuna geçtiğinde neler yapabileceğini gösterdi. Karşılaşmayı kazanan RBE, SUP karşısında 2018 Kış Mevsimi’ndeki ilk galibiyetine böylelikle ulaştı.

Serinin son maçında ise orta koridorda GBM’den Twisted Fate tercihini gördük. İkinci eşya olarak Bombardıman Topu alan yıldız orta koridor, TF’yi de tıpkı Karma gibi işlevsel oynayarak takımına galibiyeti getiren en önemli oyunculardan birisi oldu. Son maçta da rakibini tamamıyla domine eden SUP, 2018 Kış Mevsimi Şampiyonu oldu.

Serinin en değerli oyuncusu ise SnowFlower seçildi. Hem Thresh hem Morgana ile harikalar yaratan oyuncu mevsim boyunca gösterdiği olağanüstü performansını da taçlandırdı.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir