League of Legends League of Legends Haberleri

2018 sezon sonu ödülleri belli oldu

Son günü 12 Kasım olan dereceli sezonun sonunda ligimize göre alacağımız ödüller belli oldu.

Sezon 8’in sonunda da “Şanlı” konseptinde bir kostüm bizleri bekliyor. Geçtiğimiz sezonlarda ödül olarak Maokai ve Graves gibi şampiyonlara kostüm çıkaran Riot Games bu sezon sonunda ise tercihini Orianna’dan yana kullandı. Bu kostüme ise geçen sezonlardaki gibi Altın ve üstü aşamalarda yerleşmiş oyuncular kazanacak. Kostümün renk paketi de mevcut olacak ve en fazla ikii olmak üzere sahip olabileceğiz. Sezonu Bronz veya Gümüş aşamalarında bitirdiyseniz sizleri Sihirdar Simgesi ve Takdir Totemi bekliyor olacak. Bu aşamalardaki oyunculara kostüm veya başka bir ödül olmayacak. Altın ve Ustalık aşamalarındaki oyuncular ise Şanlı Orianna ve renk paketi, Sihirdar Simgesi ve Takdir Totemi kazanacak. Şampiyonluk aşamasındaki oyuncular için ise geçen sezon ceket dağıtan Riot Games bu sezon için ödülün Şampiyonluk aşaması konseptli sırt çantası olacağını açıkladı.

Bu ödülleri kazanmak için bir şart var. Takdir seviyemizin en az 2. seviye olması gerekiyor. Aksi takdirde ödüllere sahip olamıyoruz.

5 Comments

  • söleyin 3 Kasım 2018

    ne olur biri sölesin orinna yok riot bize orinna mı vercek yoksa biz alıncamı açılcak

    • Onur Demirkol 6 Kasım 2018

      Eğer Orianna’ya sahip değilsen ve Altın ve üzeri bir aşamaya ulaştıysan, kostümle birlikte Orianna’yı da senin için açacağız. demisler hocam

  • mehmet 27 Ekim 2018

    Şmpiyonu aldığınız an açılacak.

  • batuhan 21 Ekim 2018

    aynı sorun bendede var oriannna almak zorundamıyım kostüm gelmesi için

  • TaşıyıcıDestek 19 Ekim 2018

    Altın 4’üm ama bende Orianna yok şampiyonunu da veriyorlar mı acaba?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir