League of Legends League of Legends Haberleri

2018 Üniversite Ligi başladı

Riot Games tarafından düzenlenen ve ESL’in yürüttüğü League of Legends Üniversite Ligi, ilk ön eleme aşamasıyla start aldı.

Amatör oyunculara profesyonelliğin kapılarını açma amacıyla düzenlenen Üniversite Ligi, bu sene de büyük bir ilgi görüyor. 1 Şubat’ta başlayan eleme kayıtları geçtiğimiz hafta Perşembe günü sonlandı. 24-25 Şubat ve 3-4 Mart tarihlerinde iki aşamalı olarak yapılması planlanan ön elemelerin ilki geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı. Turnuvada grup aşamaları, ön elemelerden hemen sonra 10 Mart’ta başlayıp 1 Nisan tarihine kadar devam edecek. Üniversite Ligi, Grup aşamalarını takiben 7-8 ve 14-15 Nisan tarihlerinde Çeyrek Final ve 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak Yarı Final ve Büyük Final karşılaşmalarıyla sonlanacak.

Riot Turnuva Platformu (RTP) üzerinden gerçekleşen turnuvaya, aynı üniversiteden olup takımlarını kuran tüm öğrenciler katılabiliyor ve kazananlar çeşitli miktarlarda ödül çekleri ve RP ile ödüllendiriliyor. Hepsinden öte turnuvada oyuncular kendilerini profesyonel takımlara gösterme şansı elde ediyorlar. Örgün veya ikinci öğretimde okuyan, Açıköğretim, Meslek Yüksek Okulu, Yüksek Lisans veya Doktora programlarına kayıtlı tüm öğrenciler 2018 Üniversite Ligi’ne katılabiliyor.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir