FIFA

1907 Fenerbahçe Espor, FIFA 18 Xbox oyuncusu Emre Benli ile anlaştı

1907 Fenerbahçe Espor, daha önce FC Twente’de forma giyen profesyonel FIFA 18 Xbox oyuncusu Emre Benli ile anlaştığını duyurdu.

Beşiktaş ve Galatasaray‘ın ardından 1907 Fenerbahçe Espor da FIFA takımına yeni bir transfer yaptı. XBox platformunda mücadele eden Emre Benli’yi kadrosuna katan ekip, gelecek hafta düzenlenecek Multiplayer FIFA 18 Balkans Cup’ta Emirhan “Aniva7” Erdem’in yanında yeni transferine de şans verecek. Grup aşaması 30 Nisan’da başlayıp 4 Mayıs’ta sona erecek olan turnuvada şampiyon olan takım her bir platform için 2.000’er dolarlık ödülün sahibi olacak. Emre Benli XBox’ta boy gösterecekken, Aniva7 PS4’te şampiyonluk mücadelesi verecek.

Transferin ardından memnuniyetini belirten Emre Benli, Fenerbahçe’ye gelerek hayalini gerçekleştirdiğini, yeni takımıyla Dünya şampiyonluğu için mücadele edeceğini ifade etti. 1907 Fenerbahçe Espor’un menajeri Emre Aksoy ise yeni transferlerinin XBox platformunda takıma çok fayda sağlayacağını, genç oyuncunun çok profesyonel ve başarılı olduğunu dile getirdi. Emre Benli artık 1907 Fenerbahçe Espor için oynayacak olsa da eski takımı FC Twente adına Global eLeague turnuvasında yarışmaya devam edeceğini ifade etti.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir