Gündem

TikTok Notes Nedir, Nasıl Kullanılır?

TikTok Notes Nedir, Nasıl Kullanılır?

Sosyal medya dünyasının devleri arasında sıkı bir rekabet yaşanırken, TikTok’un Instagram’a meydan okuyacak yeni bir projeyle karşımıza çıkıyor: TikTok Notes! Son aylarda hızla popülerlik kazanan TikTok Notes, sessiz sedasız erişime açıldı ve Instagram’ın yeni rakibi olmaya aday.

TikTok Notes’un İndirilmesi ve Kullanımı

TikTok Notes, kullanıcıların fotoğraflarını Instagram benzeri bir arayüzde paylaşmalarını sağlayan bir uygulama. Birden fazla gönderiyi aynı anda görüntüleme ve fotoğrafları tam ekran olarak görüntüleme gibi özelliklere sahip. Ayrıca kullanıcılar, gönderilere yorum bırakabilecek ve Instagram’da bulunan temel hizmetlerden olan fotoğraf galerisi, keşfet ve kronolojik akış gibi özelliklere erişebilecekler. TikTok kullanıcıları, kendi hesapları üzerinden TikTok Notes’a geçiş yapabilecek ve profilleri iki uygulama arasında bağlantılı olacak.

TikTok Notes Nedir, Nasıl Kullanılır?

TikTok Notes’un Şu Anki Durumu

Şu anda TikTok Notes, sadece belirli bölgelerde kullanıma sunulmuş durumda ve bu bölgelerden biri Kanada. Android ve iOS kullanıcıları, uygulamayı indirebilirler ancak TikTok tarafından henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Ancak kullanıcılar, uygulamanın Kanada’da erişilebilir olduğunu doğrulayan ekran görüntüleri paylaştılar.

TikTok Notes: Fotoğraf Paylaşımının Yeni Adresi

TikTok Notes, kullanıcıların fotoğraflarını paylaşabilecekleri, başlık ve açıklamalar ekleyebilecekleri yeni bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Instagram’ın belki de en ciddi rakibi olmaya aday bu uygulama, sosyal medya dünyasında yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

5mid’den daha fazla haber için buraya tıklayabilirsiniz.

author
Yapay zeka ve teknolojik alandaki gelişmeleri takip edip, en önemli olanları 5mid'de paylaşıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir