mix

100 Thieves yeni merkezini açtı

Kuzey Amerika Espor organizasyonu 100T yeni merkezi ve eğitim tesisini açtı. 100 Thieves Cash App Compound adı verilen tesis takımın yeni merkezi oldu.

Tesis Los Angeles’ta 15.000 metrekarelik bir alana kuruldu. İçinde eğitim salonları, içerik üretim alanları, moda tasarım atölyeleri ve taraftar ürünlerinin satılabileceği mağazalar olan tesis farklı Espor takımlarının tesislerine oranla oldukça büyük.

35 Milyon Dolar

100T geçtiğimiz yıl temmuz ayında, B serisi fonlama turunda 35 milyon dolar yatırım almış ve kendi merkezini kuracağını açıklamıştı. Takım bu yatırım turunu New York merkezli yatırım yönetim şirketi Artist Capital Management ve  Groupe Arnault’un  erken aşama yatırım programı Aglaé Ventures’ın katkılarıyla yönetti. Bu yatırımlardan kazandıkları 35 Milyon dolar ile organizasyonun yeni merkezini açtılar.

Cash App

100 Thieves Cash App Compound adından da anlayabileceğimiz gibi “Cash App” tesisin isim sponsoru oldu. 100 Thieves ve Cash App ortaklığı sadece bununla sınırlı değil. Takım içeriklerinde ve formasında da Cash App markasını göreceğiz. Bu anlaşma Espor endüstrisindeki en kapsamlı sponsorluk anlaşması olarak tanımlanıyor.

100T kurucusu ve CEO’su Matthew “Nadeshot” Haag yaptığı açıklamada “100 Thieves Cash App Compound, oyunlardan doğan ve bir yaşam tarzı biçimi olan yeni bir şirket oluşturma vizyonumuzun ürünüdür. Los Angeles’te kurduğumuz bu merkez Espor, eğlence ve moda olmak üzere 3 ana tema üzerine inşa edildi. Bu yüzden merkez, insanların yaşam tarzlarına yönelik tüm ihtiyaçları karşılayabilecek. Burası yenilikler yapmak ve hayranlarımızı ağırlamak için mükemmel bir yer.” diye konuştu.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir