5 Ronin, Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Kadrosunu Duyurdu League of Legends League of Legends Haberleri mix

5 Ronin, Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Kadrosunu Duyurdu

Şampiyonluk ligi takımlarından 5 Ronin, Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 2023 kadrosunu duyurdu. Ekip önümüzdeki sezon üst koridorda Ssady, ormanda Chef, orta koridorda Midali, alt koridorda Wind ve Paixdia mücadele edecek.

5 Ronin ve 2023

2020 yılı Yaz Mevsimi’nde destansı bir hikaye yazıp finale kadar yükselen 5 Ronin, finalde SuperMassive karşısında 3-2 mağlup olmuştu. Sonraki 2 yılda bu başarısından geride kalan ekip için geçtiğimiz mevsim kabus gibi geçmişti. Geçtiğimiz Yaz Mevsimi’nde galibiyet alamayan 5 Ronin 2023’e yepyeni umutlar ve kadrosu ile merhaba dedi.

Ekip yaptığı ardı ardına yaptığı açıklamalarla 2023 Kış Mevsimi’nde mücadele edeceği kadrosunu açıkladı. Ekip Sung “Ssady” Seong-gyu, Ali “Chef” Durgut, Ali “Midali” Tekel, Oh “Wind” Myeong-jin ve Taha Barış “Paixdia” Elmas ile anlaşma sağladı. Takımın koç pozisyonuna Alphan “Thallnoss” Yiğit’i getirildi.

Ssady

20 yaşındaki Koreli üst koridor 5 Ronin ile profesyonel arenaya ilk kez adım atacak. Kore dereceli şampiyonluk aşamasında 984 puana ulaşıp dikkatleri çeken oyuncu, ligimizde neler yapacak merak konusu.

Chef

Geçtiğimi yılı ülkemizde Dark Passage Akademi bünyesinde geçiren Chef, oynadığı takımda ön plana çıkan isimdi. 2 mevsimde de takımı ile birlikte yarı finalde veda eden oyuncu, 2023’te 5 Ronin’in ormancı pozisyonunu üstlenecek.

Midali

Midali hepimiz 5 yıl önce kullandığı Shoshin ismiyle tanıyoruz. Şampiyonluk Ligi’nin geçmişinde Team Turquality, P3P Esports ve kısa bir süre Team Aurora forması giyen o zaman ki ismiyle Shoshin, tam 5 yıl yıldan sonra tekrardan profesyonel arenada orta koridorda mücadele edecek.

Wind

Takımın en tecrübeli isimlerinden biri olacak Wind, kariyerine Kore’de 2018’de bbq Olivers’da başladı. Kore’de geçirdiği 2 yılın ardından 2020’de CLG Akademi’ye transfer olan oyuncu o yılın sonunda emeklilik kararı almıştı. Wind, 5 Ronin’in 2023 yılında nişancı görevini üstlenecek.

Paixdia

Profesyonel arenaya 2021’de akademi liginde Galatasaray Espor ile adım atan oyuncu, geçtiğimiz sezonda Papara SuperMassive Blaze ile akademi finaline yükselme başarısı göstermişti.

 

DAHA FAZLA LEAGUE OF LEGENDS HABERİ İÇİN TIKLAYIN

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir