Espor Liste mix Oyun

5mid Özel: Espor Dizileri

Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile oyunlar da hayatımızın değişmez bir parçası haline geldi. Özellikle son yıllarda espor sektörünün gelişmesi ile birlikte oyunları izlemek de oynamak kadar keyif veren bir aktivite haline geldi. Müsabakalar, turnuvalar; heyecan dolu dakikalar sunabiliyor. Espor dizileri ile ilgili yapımlar sayesinde bir oyuncunun hayatına konuk olabiliyor yada olayların perde arkasına bakabiliyoruz. Neler olup bittiğini yakından şahitlik ediliyoruz. 5mid.com ekibi olarak sizler için öne çıkan espor dizi önerilerimizi derledik.

Televizyonu açtığımızda muhtemelen bir reklamda bile espor hakkında bir şeyler görmüşsünüzdür. Hayatımızın her kısmına dahil olan bu meslek ve oyun oynama arzusundan oluşan espor dizilerini izlemeyi sevenlerdenseniz sizler için hazırladığımız espor dizileri listesine göz atabilirsiniz.

The King’s Avatar

The King’s Avatar, Çin’in Hangzhou kentinde yaşayan, Glory video oyunun en iyi oyuncusu kabul edilen ve profesyonel bir espor oyuncusu olan Ye Xiu’nun hikâyesini anlatıyor. Ye Xiu, espor takımı Excellent Era’nın kaptanıydı ancak ekibe kar sağlayacak herhangi bir sponsorluğu kabul etmemesi yüzünden oyundaki en güçlü hesaplardan birini geride bırakıp ayrılmak zorunda kaldı. Takımdan istifa etmeden önce One Autumn Leaf adlı karakterin Savaş Tanrısı olarak anılıyordu. Ye Xiu, Happy internet kafesinde gece vardiyası yöneticisi olarak iş bulur ve burada eski ekibinin ve karakterinin büyük bir hayranı olan kafe sahibi Chen Guo ile tanışır. Ye Xiu, Glory Şampiyonluğu peşinde sıfırdan bir karakter oluşturup oyunu oynamaya devam eder.

Gank Your Heart

Online bir oyunda oyuncu olan Ji Xiang Kong ile espor sektöründe muhabir, sunucu olarak görev yapan Qiu Ying arasında geçenleri konu almaktadır. Ji Xiang Kong, eski kaptanları emekli olunca takıma kaptanlık yapmaya çalışırken yaşadığı sorunlarla uğraşırken, mesleki anlamda zor durumda fakat oldukça hırslı Qiu Ying tanışır. Birbirlerine destek olan bu ikili arasında geçen romantizm ve Şampiyonluk hayallerini konu almaktadır.

Falling Into Your Smile

Esporların aşırı rekabetçi dünyasında, tamamı erkeklerden oluşan ZGDX takımı rakipsiz olarak bilinmektedir. ZGDX takımının büyük destekçisi olarak bilinen kadınlardan oluşan takımı sonuna kadar takip eden büyük hayran topluluklarına sahiptir. Ancak takımın yıldız oyuncularından biri elinden sakatlandığında, takım kaptanı aceleyle yerine yedek oyuncu seçmek zorunda kalır.

Bu arada başrol karakterimiz minyon tipli Tong Yao becerilerini geliştirmeye takıntılı olan bir amatör oyuncudur. Yetenekleri olağanüstü ancak erkek egemen profesyonel oyun dünyasında kendi erkek arkadaşı bir oyuncu olmasına rağmen yeteneklerini sergilemeye fırsat bulamıyor. ZGDX takım yöneticisi, onun yeteneklerini keşfettiğinde sahnenin ilk kadın oyuncusu olarak işe almanın büyük bir PR darbesine yardımcı olacağını düşünerek oyuncuyla iletişime geçiyor. Takımın kaptanı başta bu fikirden çok rahatsız olmasına rağmen onun stajyer olarak takıma gelmesini kabul etmek zorunda kalır.

You Are My Glory

You Are My Glory, öncelikle önerdiğimiz espor oyunları kategorisinden farklı olduğunu söylemek isterim. Son zamanlarda popüler oyun Honor of Kings adlı oyunu içerdiğinden ilginizi çekebileceğini düşündüm. Baş karakterimiz popüler bir aktris Qia Jingjing ve eski lise sınıf arkadaşı Yu Tu’nun mobil oyun Honor of Kings’i oynamak için beklenmedik bir araya gelmelerini anlatıyor.

Espor Rekorları | League of Legends

Eğer bu tarz dizi listelerinin daha fazla yayınlamasını isterseniz bizlere yorumlarınızı iletmekten çekinmeyin. Eğer daha önce görmediyseniz yılbaşında oynanabilecek video oyunları yazımıza göz atabilirsiniz.

Dizi listeleriyle ilgili bilgi almak için inceleme sayfasından bakabilirsiniz.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir