5mid Özel: Fire Flux PUBG Mobile Oyuncuları Röportajı mix

5mid Özel: Fire Flux PUBG Mobile Oyuncuları Röportajı

PUBG Mobile arenasına hızlı bir giriş yaparak başarıdan başarıya koşan Fire Flux Esports takım oyuncularıyla PMGC 2022 Büyük Finaller öncesi röportaj gerçekleştirdik. Fire Flux PUBG Mobile oyuncuları şu şekilde ;

  • Taha “Soulless“ Avsar
  • Yiğit “kecth“ Meral
  • Mehmet Ali “Lutz“ İnan
  • Alp “Solkay“ Ayyıldız

Kadrosunda yıldız isimlerin bulunduğu Fire Flux Esports takım oyuncuları ile yaptığımız röportajı sizlerle paylaşıyoruz.

 

  • Fire Flux kadrosu ilk açıklandığında PUBG Mobile topluluğunda “Rüya Takım“ olarak adlandırıldınız. Bu sizin üzerinizde bir baskıya sebep oldu mu ?

 

İster istemez bir baskı oluştu ancak bu durumu kısa sürede aşacağımızı biliyorduk ve öyle de oldu.

 

  • PMGC Yeşil Grup’ta son maça girilirken 5. sırada bulunuyordunuz ve 3. sıra ile aranızda 9 puanlık bir fark vardı. Son maç öncesi ne konuştunuz ve takım içindeki hava nasıldı ?

 

Biz son anları seven bir takımız ve son anda yapabileceğimizi söylüyorduk. Son Şans Aşaması yokmuş gibi düşündük. Takım içindeki atmosfer iyiydi. Herhangi bir endişemiz yoktu.

 

  • PUBG Mobile ekosistemi devamlı büyüyen ve gelişen her zamanda değişime açık bir sistem olarak devam ediyor. Bu sistemin sizler için pozitif ve negatif kısımları nelerdir ?

 

Pozitif kısmı bizce sürekli gelişen bu sistemin kitle artışına gitmesi. Esporda PUBG Mobile’ın duyulması bizim için iyi bir etken. Negatif kısmı ise Türkiye Lig’inin ve Avrupa Lig’lerinin hala offline oynanamaması.

 

  • PUBG Mobile harici hangi oyunları oynuyorsunuz. Hobileriniz nelerdir ?

 

Her türlü FPS oyununu oynuyoruz. Örnek vermek gerekirse VALORANT, CSGO oynamayı seviyoruz. MMORPG dalındaki oyunları da oynamayı seviyoruz. Hobilerimiz arasında oyun oynamak, birlikte vakit geçirmek ve en sevdiğimiz hobimiz olan yemek yemek var.

 

  • 5mid.com aracılığı ile sevenlerinize, takipçilerinize ve Fire Flux taraftarlarına ne söylemek istersiniz ?

 

Her koşulda destekledikleri ve bize inandıkları için çok teşekkür ederiz. Güzel günler yakında… Onlar için oynuyoruz ve oynamaya devam edeceğiz. 5mid.com’a da bu röportaj için teşekkür ederiz.

Bizi kırmayıp röportaj talebimizi kabul ettikleri için öncelikle Fire Flux Esports Direktörü Kubilay “ kubilicious “ Kösem’e, Takım Menajeri Gülce “kecthie“ Yaman’a ve Fire Flux PUBG Mobile takım oyuncularına teşekkür ederiz.

Bir diğer röportajımız olan VALORANT Köstebekgiller takım oyuncusu tyzz ile olan röportajımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir