mix

Adidas ‘tan yeni bir sponsorluk anlaşması

League Of Legends, FIFA, PES, CS:GO, PUBG, Heartstone, WOW, Smite ve Street Fighter V olmak üzere toplam 9 ana takımı bulunan Portekiz  merkezli Grow uP eSports, Adidas ile iki yıllık geniş kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Takımın hoodie, eşofman, ceket, tişört gibi ihtiyaçları bundan sonra Alman merkezli firma tarafından karşılanacak.

Grow uP eSports CEO’su Telmo Silva, duyurusunda anlaşmadan şu şekilde söz etti:

‘’Markamızı uluslararası bir düzeye getirmek istediğimiz şu aşamada, Adidas gibi dünya çapında olan markaların bizi desteklemesi ve elektronik sporların gelişimine katkıda bulunması harika.’’

Grow uP eSports’un, Adidas dışında NZXT, Alibaba Cloud ve Portuguese Institute for Sports and Youth (IPDJ) ile sponsorluk anlaşmaları bulunmakta. 2002 yılında kurulmuş olan organizasyonun 1000’i aşkın çalışanı bulunuyor.

Adidas temsilcisi Paulo Junqueira ise şunları söyledi:

‘’Grow uP eSports ile çalışmak; elektronik sporlar topluluğuna ve endüstrisinde iz bırakmak büyük bir memnuniyet.’’

Bu ünlü spor markasının sektörde yaptığı ilk sponsorluk çalışması değil. 2017’nin ilk aylarında Team Vitality, Adidas Fransa ile bir yıllık bir anlaşma imzalamıştı. Danimarkalı North’da 2018 Nisan ayından beri Adidas tarafından desteklenmekte.

Bu denli büyük sponsorların Türkiye espor sektörüne ne zaman giriş yapacakları bilinmezliğini korumakta.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir