League of Legends League of Legends Haberleri mix

Algos, 1907 Fenerbahçe’ye transfer oldu

Team AURORA’nın destek oyuncusu Ersin “Algos” Sertbaş, 1907 Fenerbahçe ile anlaşma imzaladı.

1907 Fenerbahçe yaptığı transferler ile hem as takımını hem de akademi takımını güçlendirmeye devam ediyor. Takım, HolyPhoenix, Farfetch ve Enatron transferlerinden sonra Team AURORA’nın destek oyuncusu Algos’u da kadrosuna kattığını duyurdu.

Mevsimin başında azımsanmayacak sayıda izleyici, Team AURORA’yı ligin son sırasına koymuştu. Şu anda aldıkları dört galibiyet sayesinde altıncı sırayı Istanbul Wildcats ile paylaşmalarının en büyük etmenlerinden birisi kesinlikle Algos.

Takımının tüm Şampiyonluk Ligi ve Akademi Ligi karşılaşmalarına çıkan Algos, VFŞL’de 3,15’lik bir KDA oranına sahip. Akademi Ligi boyunca oynadığı maçlarda ise 4,04’lük bir KDA istatiği tutturmuş.

1907 Fenebahçe, bu transferi ile akademi takımını güçlendirmek istiyor. Akademi Ligi’nde beşinci sırayı hali hazırda Team AURORA ile paylaşırken hem kendi ellerini güçlendirmek, hem de rakiplerini zayıflatmak istiyor gibi gözüküyor.

Yapılan transfer ile birlikte akla gelen iki soru var. 1907 Fenerbahçe’nin şu anda oynayan akademi desteği Sparz’a ne olacak ve Team AURORA destek olarak kimi alacak. Akademi maçlarına da as takımıyla çıkan Team AURORA’nın kadrosunda Algos’tan başka bir destek bulunmuyor. Eğer hızlıca bir transfer yapılmazsa takımın altıncı sıradaki yerini koruyamadığını görebiliriz.

Algos transferi ile birlikte 1907 Fenerbahçe’nin mevsim içerisinde yaptığı transfer sayısı dörde çıktı. Takıma HolyPhoenix, Farfetch ve Enatron’u ekleyerek şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduklarını gösterdiler.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir