mix

Alive, All Knights’a transfer oldu

Son olarak Bursaspor Esports forması giyen Koreli nişancı Alive, Latin Amerika ekiplerinden All Knights ile anlaşma sağladı.

Ülkemize ilk geldiğinde Yükselme Ligi’nde mücadele eden Alive burada iyi bir performans sergiledi ve takımının VFŞL’ye yükselmesinde önemli rol oynadı. Ardından ülkesine dönen isim geçtiğimiz mevsimin başında yeniden Türkiye’ye geldi. Bursaspor Esports’ta Japone ile harika bir uyum yakalayan oyuncu takımının ana taşıyıcısı oldu ancak Bursa, play-off’ları göremedi. Sezon sonunda takımdan ayrılan Alive, bugün yapılan açıklamaya göre Latin Amerika temsilcisi All Knights ile anlaşma sağladı.

Kariyerinin büyük bir kısmını Kore Yükselme Ligi olan CK’de geçiren Alive ilk olarak Stardust forması giydi. Ardından kısa bir süre I Gaming Star’da boy gösteren nişancının bir sonraki durağı DAMWON Gaming oldu. Burada Nuguri, Punch, Showmaker ve BeryL gibi oyuncularla beraber oynayan Alive, takım arkadaşlarıyla LCK’e yükselmeyi başaramadı. Takımdan ayrılan Koreli ülkemize geldi ve Pars Esports ile anlaşma sağladı.

Burada iyi bir performans gösteren nişancı yeniden ülkesine döndü ve CK’de Brion Blade forması giydi ve yine LCK’e çıkmayı başaramadı. Geçtiğimiz mevsimin başında Bursaspor Esports’a transfer olan oyuncu harika bir performans sergiledi. Mekanikleri ve oyun bilgisiyle ön plana çıkan isim Japone ile birlikte VFŞL’nin en iyi nişancılarından biri oldu. Koreli nişancı sezonun sona ermesiyle takımdan ayrıldı ve Latin Amerika’nın yolunu tuttu.

Alive’ın All Knights ekibindeki Koreli takım aradaki Jisu olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir