mix

Amerikan Donanması, Dreamhack ve ESL ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Amerikan Donanması bugün yaptığı duyuruda, DreamHack ve ESL turnuvalarına sponspor olduğunu duyurdu.

Anlaşma, 21-23 Şubat’da Anaheim’da ve 22-24 Mayıs tarihlerinde Dallas’ta gerçekleşecek DreamHack turnuvalarının resmi festival sponsorluğunu kapsıyor. Amerikan Donanması, 2 şehirde de taraftarların, donanma mensubu subay ve gazilerle karşılıklı oyunlar oynayabileceği alanlar kuracak.

Donanma Markası

Amerikan Donanması’nın İstihdamdan Sorumlu Generali Brendan McLane sponsporlukla ilgili yaptığı açıklamada; “Deniz kuvvetlerinin, DreamHack ve ESL ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduğunu belirtti. Deniz kuvvetleri gibi, elektronik sporlarda da çeşitli beceri ve rolleri geliştirmek esastır. Sponsorluğumuz ABD Donanması’nda ki rekabet duygusunu, hem DreamHack Kuzey Amerika etkinliklerinde hem de ESL kanallarındaki benzersiz çevrimiçi içeriklerinde bolca yansıtacak.” dedi. DreamHack ve ESL, turnuva alanına ve yayınlarına Amerikan donanması markalı ürünleri entegre ederek, izleyicilerin lisanslı ürünlere ilgi göstermesini sağlayacak.

DreamHack CEO’su Marcus Lindmark anlaşma ile ilgili olarak; ABD donanması ile iş birliği yapmaktan onur duyuyoruz. Oyunların, ülkelerine hizmet eden bir çok kişi için hobi olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Anaheim ve Dallas’ta ki turnuvalarımıza donanmamızın sponsor olması bizim içinm çok anlamlı. Donanma ile birlikte ülkedeki hayranlarımıza gerçekten benzersiz aktiviteler ve deneyimler sunmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Geçtiğimiz Ocak ayında Hollanda Kraliyet Donanması CS GO takımı kurmuş ve espor sahnesine adım atmıştı. Amerikan Donanması henüz sadece sponsorlukla yetinse de,  önümüzdeki tarihlerde başka ülkelerin savunma bakanlıklarının espor ile ilgili çalışmalar yapabileceği düşünülmekte.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir